Consilierul local Marghidan o comite din nou! Amândoi sunt „recidivişti”!

Orice bărbat care trece printr-un divorţ este tentat să-şi jure în barbă că nu-i mai trebuie, în veci, nevastă. Nu ştim dacă a fost sau nu cazul şi la Victor Marghidan dar cert e că respectivul conslier local o comite din nou, logodnica sa, Andreea anunţând pe facebook, să ştie toată planeta, „Ne căsătorim!”.

Declaraţi logodiţi încă din mai, probabil că acum au făcut următorul pas în decizia care-i va duce în faţa ofiţerului Stării Civile şi a Altarului. Adevărul e că după anunţul făcut acum câteva ore de Andreea, domnişoarele care poate mai oftau după „burlacul Victor” trebuie să-şi ia definitiv gândul de la vreo şansă…

Drept e că Andreea a avut grijă şi în perioada de când sunt împreună că toată lumea să ştie că Victor nu mai este liber, fotografiile de pe facebook, postate cu regularitate, din diverse locuri sau ipostaze, fiind mai mult decât elocvente.

Iar ca să fie clar că Victor nu mai are loc de întors, pe colajul foto de mai sus (de la începutul articolului) este trecută şi data când consilierul local va ajunge şi va spune DA în faţa lui Dumnezeu şi a ofiţerului stării civile: 2 iunie 2018!

„Recidivişti”? Da, pentru că amândoi vor dovedi astfel că au puterea să o ia de la început chiar şi când e vorba de „un drum în doi” care, poate, nu e din prima încercare aşa cum am fi vrut.

Şi dacă tot sunt buni de poze de copertă de revistă, publicăm mai jos, din nou, o fotografie din arhiva Vestea:

D.V.

 

2 thoughts on “Consilierul local Marghidan o comite din nou! Amândoi sunt „recidivişti”!

Lasă un răspuns