Consilierul local Luminiţa Moscalu, un pas lateral faţă de tabăra Bîrjoveanu: „Preşedintele meu, Mugur Cozmanciuc!”

Liberalii cu vechime şi experienţă în PNL Piatra Neamţ încep să transmită mesaje prin care vor ca opinia publică să nu-i asocieze cu deja celebra tabără Romel Bîrjoveanu. Deşi până acum nu au ieşit public să-şi spună supărările legate de viaţa internă a organizaţiei locale sau faţă de limbajul agresiv şi injurios al cartelului Bîrjoveanu-Ciobanu-Pintilie atât în discuţiile interne cât şi în cele în care respectivii aruncau cu lături în „duşmanii poporului”, mulţi liberali cu state vechi – prezenţi sau nu în Biroul Local recent dizolvat – nu au privit cu ochi buni bălăcăreala generată şi condusă de ex-PDL-istul Bîrjoveanu şi de cei aduşi de el şi puşi în funcţii de conducere.

Una din persoanele din PNL Piatra Neamţ cunoscută pentru eleganţa discursului şi atitudinii este profesoara Luminiţa Moscalu care ieri a postat pe internet un mesaj cu un titlu care face deja cât o mie de cuvinte: <<Președintele meu, Mugur Cozmanciuc!>>.

Deşi este evidentă dorinţa acesteia de a nu pune gaz pe foc, profesoara Moscalu trage o tuşă care poate fi interpretată oricum, în condiţiile în care este de notorietate faptul că, după schimbarea majorităţii din CL Piatra Neamţ, directorii de la Publiserv şi Locativserv au fost propuşi şi susţinuţi de Cartelul Bîrjoveanu: <<Sunt consilier local și în tot acest răstimp, nu m-am gândit niciodată să fac afaceri din bani publici, ori privați>>.

Tot indirect – apropo de prăbuşirea PNL Piatra Neamţ, de la scorul de 35 la sută la locale la 14 la sută la alegerile generale – Luminiţa Moscalu recunoaşte că liberalii au o problemă la Piatra Neamţ: <<Încrederea celorlalți este cel mai important capital, care trebuie recâștigat!>>.

Mai jos, integral, mesajul profesorului şi consilierului local Luminiţa Moscalu:

<<Dl deputat este un om onest și serios, ales în mod democratic, în aprilie 2017, președinte al PNL Neamț. Referitor la toate discuțiile din spațiul public, nu știu neapărat ce fac ceilalți, dar eu după alegerile locale, din iunie 2016, nu mi-am schimbat job-ul, nici caracterul, nici atitudinea. Sunt aceeași profesoară, la aceeași școală, care se străduiește să ofere tinerilor, prin proiecte europene, o altă perspectivă. Sunt consilier local și în tot acest răstimp, nu m-am gândit niciodată să fac afaceri din bani publici, ori privați.
Pentru că niciodată nu am fost adepta soluțiilor radicale, cred că dacă cineva a greșit, decizia nu poate fi decât punctuală și în niciun caz colectivă.
Prin dialog și echilibru, printr-o comunicare corectă, prin proiecte pentru cetățeni, PNL este alternativa, în raport cu ceea ce se întâmplă astăzi în România. Încrederea celorlalți este cel mai important capital, care trebuie recâștigat!>>.

D.VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Consilierul local Luminiţa Moscalu, un pas lateral faţă de tabăra Bîrjoveanu: „Preşedintele meu, Mugur Cozmanciuc!”

 1. PNL-ul a ajuns praf datorita unor oameni de nmic pe care i-a cooptat din PDL intersesati numai sa fure.

  Ca sa ajunga neica nimeni ca Bîrjoveanu-Ciobanu-Pintilie sa conduca acest oras datorita unui primar PDL-ist santajabil si corupt ales de tigani spune totul vizavi de cum/cine conduce acest oras.

  Nici nu-i de mirare ca acest oras este praf,fara nici un viitor.

  ZERO atragere investitii.ZERO fonduri europene.NIMIC pentru cetateni.

  NIMIC NU SE FACE IN ACEST ORAS.

  NIMIC

  Numai sa se fure bugetul cu lucrari in bataie de joc.

  Uitati-va cum arata acest oras dupa marea asfaltare de asta vara.E un dezastru,apa care balteste peste tot.NIMIC nu functioneaza.NIMIC nu se face de calitate.TOTUL se face de mintuiala ca anul viitor sa se fure din nou cu aceleasi lucrari.

  Asta e prostilor,aveti ce a-ti votat.

 2. Florin, ai dreptate, dar in categoria Barjoveanu -Ciobanu poti sa-i incluzi fara nicio problema si pe Cozmanciuc, Tapu, Chitic, etc…

Lasă un răspuns