Consilierul județean Luca, despre atragerea lui în poza cu partidul lui Laufer: „Capcană”, „înșelătorie”!

Consilierul județean Iulian Luca (ALDE) transmite un mesaj public prin care îi atenționează pe oameni să fie mai atenți când sunt invitați la diverse reuniuni pentru a nu deveni victimele unor „capcane” și „înșelătorii”. Luca face referire la subiectul „partidul lui Ilan Laufer” după ce a apărut o fotografie cu el postată pe internet de fostul ministru PSD care între timp a fondat Partidul Platforma Social-Liberală.
Luca spune că a fost prezent la respectiva întâlnire (prezentată pe facebook de Laufer ca fiind una cu lideri și candidați PSL) fiind dezinformat că ar fi vorba de o întâlnire dedicată unor reprezentanți de ONG-uri.
„S-a întâmplat ca în vremurile de tristă amintire de după Revoluție, când semnai pe un tabel pentru un scop și îți regăseai semnătura în altă parte”, spune Iulian Luca. Consilierul județean mai punctează că dă o explicație publică pentru ca exeriența sa să fie „o învățătură de minte pentru alțioameni de bună credință”.
Relatând pățania spre care a fost tras, Luca spune că „nu am avut vreo teamă de înșelătorie. Iată, s-a întâmplat!”.
Consilierul județean ALDE își încheie mesajul recomandând oamenilor cinstiți să fie mai atenți decât el, „să nu cadă în asemenea capcane”.

Mai jos, integral, întregul mesaj al lui Luca:


D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns