Consilierul chiulangiu a fost… 4 LUNI ÎN CONCEDIU DE ODIHNĂ!

farcas

Consilierul judeţean Gabriel Farcaş – cel care în 2014 venea la şedinţe pe principiul “una da, două nu!” şi-a dat demisia dar în urma lui rămâne o poveste urâtă, care arată la LEGALITATEA ŞI MORALA nu prea aveau, pe acest asect, prea multe în tangenţă cu instituţia.

Dacă până acum verificările vestea.net au vizat procesele verbale de şedinţă din partea a doua a anului 2014, o extindere pe tot anul a frunzăririi acestor documente scoate la iveală concluzii halucinante. Alesul judeţean a fost trecut pe procesele verbale (CONTRASEMNATE DE LEGALITATE de secretarul judeţului, Daniela Soroceanu) din 2014 de nu mai puţin de 4 (patru) ori ca fiind în concediu de odihnă.

O simplă trecere în revistă a acestor procese verbale din 2014, relevă următoarea situaţie halucinantă:

şedinţă ordinară 30 ianuarie 2014 – Gabriel Farcaş absent motivat – concediu de odihnă
-şedinţă ordinară 12 februarie 2014 – Gabriel Farcaş absent motivat – concediu de odihnă
-şedinţă ordinară 31 iulie 2014 – Gabriel Farcaş, trecut absent motivat, concediu de odihnă!
-şedinţă ordinară 29 august 2014 – Gabriel Farcaş, trecut iar absent motivat, iar în concediu de odihnă!

Ianuarie, Februarie, Iulie şi August – luni în care un consilier judeţean lipseşte de la şedinţele ordinare (adică de la cele la care şedinţa este obligatorie) invocând… CONCEDIUL DE ODIHNĂ! Un asemenea caz este unic nu doar în istoria administraţiei locale din Neamţ ci din ţară.
Că Farcaş a fost plecat o perioadă bună a anului 2014 din ţară este de notorietate! Prezenţa sa în … America nu a fost însă în scopuri turistice ci, după cum spun chiar consilierii judeţeni, omul e acolo cu familie, locuinţă etc.

Într-un final, acum câteva zile, la presiunea presei şi chiar a colegilor de partid, Farcaş şi-a dat demisia. Rămâne, totuşi, de văzut, dacă nu răspunde nimeni pentru că acesta, în întregul an 2014 a lipsit de vreo… 9 ori de la şedinţe (de 4 ori, “motivat, concediu de odihnă” şi de 5 ori “motivat” pur şi simplu), în condiţiile în care nu există niciun document care să justifice aceste absenţe care dau dimensiunea unui chiul impertinent.

chiul farcas august chiul farcas iulie

Daniel Vinca

Despre acelaşi harnic ales judeţean

Consilierul judeţean Farcaş A LIPSIT şi la şedinţele de vineri şi marţi. Evident, MOTIVAT. 

Consilierul CHIULANGIU RECIDIVIST. “Farcaş. Nemotivat!”. “E la Miami!”

DOVEZI: Farcaş – CHIULANGIUL CAMPION din administraţia nemţeană / în atenţia Consiliului Judeţean Neamţ, UNPR, Prefectură

Chiulangiul Farcaş a demisionat din CJ!

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns