Consilierii PNL Piatra Neamţ au făcut proiect de hotărâre pentru scăderea cu 60% a preţului parcărilor de reşedinţă!

# Grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a convocat ședința extraordinară a Consiliului Local pentru reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60% 

Așa cum a promis, grupul consilierilor PNL Piatra Neamț a depus astăzi (luni 5 decembrie 2016), documentul prin care convoacă ședința extraordinară a Consiliului Local pentru vineri 9 decembrie 2016. Ședința are un singur proiect pe ordinea de zi, reducerea prețului parcărilor de reședință cu 60%, pentru ca populația orașului Piatra Neamț să poată plăti cât mai puțin.

I-am așteptat pe consilierii PSD, până astăzi, să vină cu un proiect în acest sens, așa cum s-au lăudat, dar ne-am convins că nu sunt de cuvânt. De la bun început am știut că PSD doar face jocuri politice și lansează promisiuni populiste, nefiind interesat de scăderea prețului parcărilor. De aceea, noi am venit cu propunerea de scădere cu 60% a prețului parcărilor de reședință și îi așteptăm pe cei din PSD să susțină și în fapt acest proiect, așa cum au făcut-o la nivel declarativ.

Grupul de consilieri PNL din CL Piatra Neamț

 

8 thoughts on “Consilierii PNL Piatra Neamţ au făcut proiect de hotărâre pentru scăderea cu 60% a preţului parcărilor de reşedinţă!

  1. S-au grabit ca „fetele mari” la maritat, uitand sau incacand cu bunastiinta cadrul legal!! Pai daca legea spune ca de la data convocarii este obligatoriu sa treaca 5 zile, atunci din 05 decembrie si pana la 09 decembrie…cam da cu perioada, nu?1 Tocmai in data de 13 decembrie 2016 aceasta sedinta imbraca un caracter legal, insa PDL-PNL s-au repezit precum ratele la muci, incercand sa arate ei cetatenilor ca tocmai in vinerea alegerilor fac si desfac ceva in vederea acapararii unui capital electoral!! Mai invatati…aveti nota 2, deci ati ramas repetenti!!

  2. Limbaj de autobaza si apropo, pentru sedinta extraordinara legea spune 3 zile.

  3. Bine zis. Ca ratele la muci. Da ‘ de ce sa ieftineasca, sa aiba ce sa scumpeasca?

  4. O propunere a pres. CJ, de administrare ,,inteligenta,, a parcarilor, sa nu mai fie mazgaleala pe asfalt cu nr. de inmatriculare, ci primul care vine sub geamul meu, parcheaza, lasa masina acolo 1-5 saptamani iar eu locatarul, ….
    Intrebare, cati isi permit sa parcheze dupa bariera de la hotel ?!
    Sa fiu bineinteles, nu sunt sustinator Parking sau Xdatasoft care au preturi exagerate dar sa am prioritate la parcarea de resedinta, este un act de normalitate ; pentru cei cu domiciliul incert, nu conteaza .

  5. D-le, multe mai avem de invatat…. ,problema este, asimilam ceva, in afara d lozinci ?!

Lasă un răspuns