Consilierii judeţeni liberali despre sistarea transportului cu mijloacele Troleibuzul: „Decizie inumană!”


Consilierii judeţeni PNL reacţionează şi ei la criza din transportul local din Piatra Neamţ, un mesaj asumat de Florin Hopşa (liderul consilierilor judeţeni liberali) etichentând drept „decizie inumană şi aberantă” ceea ce s-a întâmplat.

„Troleibuzul a decis aseara suspendarea de astazi a transportului public de persoane pe traseele pe care opereaza. Este incredibil cum societatea Consiliului Judetean isi bate joc de locuitorii din 6 localitati (Alexandru Cel Bun, Dumbrava Roșie, Gîrcina, Săvinești, Roznov și Piatra Neamț), membre ale ADI Urbtrans, luand o decizie inumana si fara sa o comunice primariilor celor sase localitati. Reamintesc ca Troleibuzul SA este o societate a Consiliului Judetean Neamt institutie care detine 97.84% din actiuni si care a dus propria societate in prag de colaps financiar, avand nevoie de peste 800.000 de lei lunar din bani publici ca sa poata functiona, bani care erau, pana in urma cu trei luni, platiti de Consiliul Judetean Neamt”, punctează Hopşa.

Consilierul liberal subliniază şi faptul că unii ar putea răspunde pentru această decizie: „

Este o decizie aberanta (nu poti lua o astfel de decizie de azi pe maine si nici sa nu o comunici), a membrilor Consiliului de Administratie pusi pe functie de Consiliul Judetean Neamt cu repercusiuni grave asupra populatiei si cu posibile raspunderi legale. Conform contractului dintre Troleibuzul si ADI Urbtrans o decizie de acest gen trebuie anuntata cu 90 de zile inainte”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns