Consilierii ALDE vin cu propuneri: reducerea la jumătate a preţului parcărilor, locuri de veci gratis pentru pensionari, subvenţionarea transportului elevilor…

Doi consilieri locali ALDE au început demersurile pentru a introduce pe ordinea de zi mai multe proiecte pe teme extrase din întâlnirile cu cetăţenii din Piatra Neamţ.

Proiectele promovate şi susţinute de Cătălin Misăilă şi Cristian Tihenea sunt următoarele:
1.Reducerea tarifelor la parc[rile de reşedinţă din Piatra Neamţ cu 50%.

2.Acordarea unui loc de veci gratuit pentru pensionari.

3.Subvenţionarea de la bugetul local cu 50% a tarifelor pentru abonamentele elevilor la transportul in comun pentru anul scolar 2017-2018.

4.Premierea olimpicilor din Piatra Neamţ, în cadrul unei ceremonii special dedicate acestora. Cuantumurile propuse pentru premiile în bani sunt: locul 1 – 500 lei, locul 2 – 400 lei, locul 3 – 300 lei, menţiune – 200 lei.

5.Alocarea de sume de bani pentru reamenajarea si punerea in valoare a investitiei de pe Muntele Cozla (drum acces,spatii comerciale existente ,iglu, hotel etc).

“Toate aceste proiecte vin din propunerile colectate de la cetăţeni. La audienţele pe care le ţinem în fiecare joi, de la ora 17, la sediul partidului, în discuţiile pe care le avem oriunde, în mod frecvent cu oamenii, aceştia ne spun cum ar dori ei să fie guvernat oraşul, ce ar trebui să facă administraţia publică pentru ca Piatra Neamţ să fie un oraş plăcut în primul rând pentru locuitorii săi, pentru cei care cresc aici, pentru cei care plătesc taxe şi impozite sau pentru pensionarii care au construit tot cee ace vedem azi. Toate aceste proiecte nu au culoare politică, sunt de la cetăţeni pentru cetăţeni, aşa că sunt şi eu curios câte dintre ele vor fi votate şi de ceilalţi colegi din Consiliul Local”, a declarat Cătălin Misăilă.

V.N.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Consilierii ALDE vin cu propuneri: reducerea la jumătate a preţului parcărilor, locuri de veci gratis pentru pensionari, subvenţionarea transportului elevilor…

  1. Eu propun scaderea cu 50% a tarifelor la parcarile X Data Soft1De acord, d-le Misaila?!

Lasă un răspuns