Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

<<Concluzia serii: “Se pare că nici m*ia nu mai mobilizează ca altădată”>> – asta scris pe contul ei de facebook, în urmă cu nici 20 de ore, Nicoleta Husaru, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene (care este şi preşedinte al PSD Neamţ şi e considerat unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea).

De remarcat că Husaru, care în ultimele zile pare a fi postacul campion al PSD Neamţ, a criticiat anterior limbajul vulgar al anti-PSD-iştilor care exacerbau celebrul şi neacademicul mesaj. În citatul de mai sus, cenzurarea cuvântului care înseamnă şi sex oral a fost operată de Vestea, bugetara cu pretenţii de intelectuală rasată folosind forma neaoşă şi abruptă a cuvântului:

Tot pe la ora 19 a zilei de vineri, Husaru avea şi alte postări care trimiteau spre limbajul pe care altădată îl critica, prin care îşi exhiba satisfacţia că mitingul de la Bucureşti nu ar fi fost vreo mare reuşită:

Dincolo de bucuriile personale ale actualei activiste PSD (fostă membră în echipa de imagine a primarului PNL Dragoş Chitic, la alegerile locale) afişate prin diverse postări de asemenea nivel (mesajele sunt mai multe), este evident că astfel de mesaje nu reuşesc decât să ostilizeze şi mai mult cetăţenii la adresa PSD. Care o fi strategia unor astfel de provocări care nu fac bine nici măcar social-democraţilor şi nici şefului ei, Ionel Arsene, doar Husaru poate şti…

Cert este că la capitolul comentarii la aceste postări, purtătoarea de cuvânt de la CJ şi-a primit destule răspunsuri. Mai jos, câteva:

Ovidiu Arusoaiei Nu te contrazic…..Tu știi mai bine 
Valentin Polgar Da’de unde stii? Ti-@ dictat Sotetel ???
Pintea ElenaOameni buni mobilizativa cumva se pare ca ,,doamna,, sufera ca nu a ajuns m..e si la dansa
Pintea ElenaOhhh la naiba ,nesatula asta era problema
Ionut CojocaruEsti flagrant de proasta…
Radu Sandu E trist că un om ca tine, pe care eu îl consider inteligent, poate sa facă glumite în aceste momente! Nu pot sa spun decât că îmi pare rău pt tine!
Cata Ion Otraveste-te!!!…in afara de nea’ Soseta pe care-l “ speli” si-l apretezi fara succes insa…nimeni nu-ti va simti lipsa… chiar ai ajuta societatea … sluga de penali si perversi…

Mihai MariusCâtă prostie ….!!!
Dragos Juncanariu iti da bine arsene penalo?
Marinela Oana Draga mea tare as vrea sa te întâlnesc personal sa iti pot spune fata in fata ce gandesc despre tine!!! Nu vreau sa ma porcesc pe net pentru ca nu meriți nici atât!!! Rusine!!!!
Cata Ion Esti o nesimtita care se pisa contra vantului… o sa-ti vina si tie randul… taratoareo… vierme ce esti… o rusine de om… pupincurista de “ soseta”… stii tu…

 

 

Nicoleta Husaru, în stânga fotografiei, în spatele remorcii cu saci de gunoi. Sursa foto – facebook, Ionel Arsene

Comentariile de mai sus sunt doar o mică parte din cele postate pe contul Nicoletei Husaru de diverşi cetăţeni (conturi reale!) care arată ce tip de „simpatie” reuşeşte să capaciteze aceasta pentru ea, pentru PSD Neamţ şi pentru şeful ei, Ionel Arsene.

Reamitim că, într-o postare anterioară, aceeaşi Husaru – vârf de lance al postacilor PSD Neamţ – îi acuza pe protestatari că participă la un miting criminal. Detalii, AICI – Consiliera lui Arsene despre protest: „Miting în susţinerea crimei politice. Act criminal!”

Daniel VINCA
Comentarii Facebook

5 thoughts on “Consiliera lui Arsene recidivează în limbaj de Centură: „NICI M*IA NU MAI…”

  1. Draga Nicoleta,
    Imaginea cu tine in spatele sacilor de gunoi,te caracterizeaza foarte bine.Acolo iti este si locul…

  2. Este inca o dovada ca facebook-ul face mai mult rau decat bine persoanelor publice!Este de neinteles de ce insista politicienii si apropiatii lor sa „comunice” prin acest mijloc media!

  3. Bai Arsene nu ti-e rusine sa te afisezi in public cu scandura asta uscata? Aaa, poate pare desteapta! Dar doar pentru unul ca tine care nu sesizeaza ca fata asta e prastie la ceea ce face. Unde naiba ai gasit-o si pe asta?
    PSS – Dar sa stii ca va sta bine impreuna. Parol!

  4. Ii sta bine printre gunoaie. Cat de jos te poti cobori sa fii consiliera deputatului soseta?

Lasă un răspuns