Consiliera lui Arsene despre protest: „Miting în susţinerea crimei politice. Act criminal!”

Consiliera de imagine a preşedintelui CJ Neamţ, Ionel Arsene (care este şi preşedintele PSD Neamţ) are un mesaj foarte dur despre ce se întâmplă în România considerând că protestul generat de românii din diaspora este un act criminal, un miting prin care este susţinută… crima politică.

Mesajul respectivei angajate a Consiliului Judeţean Neamţ, Nicoleta Husaru (Nicol, pentru apropiaţi) pleacă de la decesul judecătorului Stan Mustaţă şi merge spre o paralelă ilogică prin care este subliniată coincidenţa ca în aceeaşi zi să fie şi înmormântarea magistratului şi respectivul miting.

Postarea respectivă a fost făcută de specialista în comunicare a lui Arsene ieri după-amiază şi are următorul conţinut: <<Vineri 10 august 2007, ziua înmormântării după tradiție a judecătorului Stan Mustață, mitingul diasporei (ce aberație!) va fi, în urma morții acestuia, un miting în susținerea crimei politice. Un alt act criminal, deci.>>.

Husaru se remarcă în ultimele zile drept cel mai activist postac al PSD Neamţ, transmiţând diverse mesaje ironice sau înjurioase la adresa tuturor celor care nu sunt în tabăra PSD.

Mai jos, alte două postări din ultimele 24 de ore, postate de aceeaşi bugetară plătită din bani publici:

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Consiliera lui Arsene despre protest: „Miting în susţinerea crimei politice. Act criminal!”

  1. Pare culta si inteligenta tipa ! Si nu din articolul vostru….din propriile postari ! Abia acum inteleg cui i se adresa tipul cu placutele !

  2. „stimata” persoana de sex feminin,ca sa nu iti spun altfel,criminalii aia sunt cei ce trimit bani in tara ca sa aiba rudele lor cu ce trai,scarba naibii. Ca voi,guvernarea de stanga ,care stie doar sa consume si nu sa produca,ati adus tara asta in prag de catastrofa. Cei ca tine care toata ziua stau si nu fac nimic,maimuta ce esti. Cum de ai tupeul sa spui asa ceva???? Asa te-a invatat seful tau pedofil si hot sa zici???? Trimiteti huliganii sa provoace jandarmeria si capetele alea seci ii bat pe toti,la gramada??? Cata nesimtire puteti avea in voi,scarbelor????

Lasă un răspuns