Consilier USR îl completează pe Arsene: „Dumnezeu nu uită niciodată să-i ducă pe toți nelegiuiții acolo unde le este locul”

Consilierul USR de Neamț, Laurențiu Crețu îl completează pe Ionel Arsene (șeful PSD Neamț care, la ieșirea lui Dragnea din pușcărie, spunea că „Dumnezeu nu uită niciodată”) și spune că „Din tot sufletul îmi doresc ca Dumnezeu, cu ajutorul procurorilor și judecătorilor, să nu ne lase la greu și să-i ducă pe toți nelegiuiții acolo unde le este locul cât mai devreme”.

Laurențiu Crețu a intrat de câteva luni în CJ Neamț (după ce alți colegi de-ai lui au plecat din funcții de consilieri județeni) iar referirea lui la „nelegiuiți” nu-l poate ocoli chiar pe Arsene care este trimis în judecată, ca inculpat, în 2 dosare în care este judecat pentru corupție.

Mai jos, integral, mesajul consilierului județean USR:

<Pe căldura asta a ieșit ieri un infractor de la răcoare și mi-a stricat toată ziua . Mă întreb ce era dacă ieșea luni ? Ne strica toată săptămâna ?

Ce suflet să fi avut oare acei judecători, să scoată de la răcoare, un biet infractor, când în fața penitenciarului erau peste 35 de grade Celsius ?

Mă așteptam să văd un bătrânel palid, cu palmele crăpate și pline de ulei negru de la atelierul auto al închisorii, unde cu multă motivație a bifat zile de muncă. Mă așteptam să văd un bătrânel resemnat, înțelept, reeducat ( că de asta a stat doi ani și două luni acolo unde-i era locul ), cu bun simț și plin de rușinea a ceea ce a făcut, care să-și ceară scuze pentru toate fărădelegile înfăptuite, pentru care deja a plătit cu o fracție de doi ani și două luni sau cu două fracții de o treime. Mă gândeam că-și va cere scuze poporului și pentru faptele pentru care încă nu a fost condamnat, dar urmează .

Stupoare ! Ce să vezi ? A ieșit un adevărat Războinic al Luminii ( …să nu citiți Huilei ). A ieșit o persoană neabilitată, ce nu demonstrează deloc, că sistemul penitenciar și-a făcut treaba și l-a reeducat pentru viitoarele nevoi ale societății. Din contra, pare că nu a ispășit o pedeapsă din care să fi învățat altceva, de vreme ce după doi ani și două luni de pușcărie nu arată nici cea mai mică urmă de penitență, nici cea mai jalnică umbră de remușcare.

„A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost aici: abuzuri și umilință.

România era o țară prosperă, în care există speranță pentru viitor. Din pacate astazi este o dictaură feroce. Este afectată libertatea de exprimare, este afectat viitorul.

Eu mă consider deținut politic pentru că mi s-a cerut constant ca la instanță să îmi reconosc vinovăția, ceea ce nu am acceptat.

Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași.

O să tot vorbesc de aici înainte.

PSD l-am găsit praf. Partid fără personalitate.

Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid.”

Am surprins și declarații ale unor lideri locali care-i ridică osanale tovarășului infractor. Da. Așa este. „Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni !” Din tot sufletul îmi doresc ca Dumnezeu, cu ajutorul procurorilor și judecătorilor, să nu ne lase la greu și să-i ducă pe toți nelegiuiții acolo unde le este locul cât mai devreme.

P.S. Era să uit ! Salutări doamnei Laura Codruța Kovesi ! >

D.V.

Lasă un răspuns