Consilier Sauciuc despre trădarea la vot a viceprimarului Gavrilescu: “Black-out! Mi s-a luat lumina!”

Trădarea la votul din plenul Consiliului Local, comisă de viceprimarul Bogdan Gavrilescu pe un proiect lucrat de Cristian Sauciuc dar asumat de toţi cei 3 aleşi PMP (viceprimar + 2 consilieri) a fost percepută ca o lovitură de măciucă – acesta a fost răspunsul dat de preşedintele interimar PMP Neamţ la întrebarea adresată de Vestea în conferinţa de presă de încheiată câteva minute.

“Black-out! Ştiţi ce înseamnă black-out! Am simţit că s-a luat lumina!”, a declarat Sauciuc. Din dreapta lui, celălalt consilier PMP, Marius Ghineţ a dat din cap aprobator.

Sauciuc a precizat chia la începutul conferinţei de presă că respectivul proiect de hotărâre va fi repus pe ordinea de zi în proxima şedinţă ordinară şi că este convins că, de data asta, va fi votat.

“Putem şi trebuie să le asigurăm copiilor din Piatra Neamţ oportunitate de a face sport pe terenurile din curţile şcolilor. Chiar azi la ora 16 avem şedinţă de Birou Municipal unde discutăm toate proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare care urmează – şi aşa vom face mereu de acum încolo – şi ce stabilim în echipă, aici, trebuie să votăm toţi 3 în şedinţă”, a mai spus Sauciuc.

Viceprimarul Gavrilescu a dat asigurări că reanalizarea şi corectarea proiectului iniţial (pe care îl semnase ca iniţiator dar nu l-a votat) va avea, data viitoare, un alt final.

Chiar dacă respectiva conferinţă de presă s-a dorit a fi un semnal de unitate al aleşilor PMP de la Piatra Neamţ, discursurile ba diferite, ba nuanţate ale participanţilor au arătat, încă o dată că deşi au încercat să dea semnale că nu vor mai rămâne de acum încolo cu “lumina luată”, cele dou[ tabere din PMP Piatra Neamţ există în continuare şi sunt alimentate la surse diferite… de curent.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns