Consilier local PSD despre viceprimarii de la Piatra: Pioni de sacrificiu!

Consilierul local social-democrat Mariu Novac consideră că cei doi viceprimari de Piatra Neamț sunt doar niște pioni de sacrificiu și că aceștia nu ar trebui să-și pierdă timpul prin instanțe pentru a-și păstra funcțiile ci, mai bine, ar demisiona.

„Fac o analiza in legatura cu numirea celor doi viceprimari , colegi din consiliul local, oameni absolut respectabili, abia intrati in politica, ca si mine, realizati pe toate planurile, profesional, social, financiar, a caror numire este contestabila !O să vedeți ce au în comun !

Domnul Alin Lehadus, tanar de succes in afaceri, cu o imagine impecabila, care risca sa fie patata de aceasta numire in functia de viceprimar, intr-o conjunctura care frizeaza ilegalitatea, evident împins “la inaintare” de prieteni fara cuvinte. Asteptam de la el, ca va ramane cu mainile curate! (N.R. – „Prieteni fără cuvinte” și „Cu mâinile curate” sunt emisiuni cunoscute, realizate de Liviu Harbuz, coordonatorul Pro România Neamț).

Domnul Irimia Marius, la fel de nou intrat in politica, incisiv, caustic, revolutionar , tot respectul , care combate pe cei ce isi doresc sinecuri intr-o “Romanie fara hotie”, pasionat sa descopere comori, pana a descoperit o comoara de 16.640 lei lunar in mijlocul orasului, la Primaria noastra !”, spune Marius Novac, într-un mesaj făcut pubic pe internet.

Pe un ton paternalist, alesul PSD îi îndeamnă pe cei doi viceprimari (de la Pro România și USR) să nu stea cu emoții așteptând ce vor spune instanțele (care vor judeca contestațiile depuse în Contencios cu privire la alegerea lor) ci să facă ei un pas decisiv: <<Mai baieți ! Eu asa gandesc … sunteti maturi, inteligenti, integri deocamdata, aveti discernământ … !?!
Asa cum va cunosc eu, postura aceasta de pioni sacrificati, nu va reprezinta !!! Voi doi ar trebui sa decideți … nu instanțele … e imaginea voastra in joc !!!>>.

Dincolo de bătălia și circul din zona politico-administrativă actuală de la Piatra Neamț, este de constatat că mesajul lui Novac este unul scris în limbaj rezonabil, cu tușe ironice și nu cu accente patetico-Șoșociste precum cele ale unor colegi de-ai săi…

Daniel VINCA

 

2 thoughts on “Consilier local PSD despre viceprimarii de la Piatra: Pioni de sacrificiu!

  1. Da,asa e Novac,eu zic ca 170 milioane pe luna ii merita analfabetul incompetent Gavrilescu de la PMP si penalul incompetent Chitic care nu a facut absolut NIMIC ca primar in acest oras iar acum este ”promovat” de voi de la PSD vice la CJ.
    Eu zic Novac sa nu-ti mai bati capu asemenea postari ca rade lumea de tine in contextul in care PSD are cei mai incompetenti si necalificati membri,fara meserii, promovati senatori, deputati sau angajati la firmele CJ,in CJ si peste tot in administratia acestui Judet.
    Nu fii penibil Novac.

  2. Florin, ”Nu fii penibil”, pune virgulă după ”Nu” sau scrie fii cu un singur ”i”.

Lasă un răspuns