Consilier local cu salariu de top

teodorescu viceprimar
Constantin Teodorescu este unul din puținii consilieri locali pietreni care în activitatea de zi cu zi se poate lăuda cu un salariu la care mulți pot doar să viseze. Potrivit declarației de avere aferentă anului fiscal trecut, veniturile încasate de Teodorescu în calitate de salariat al unor societăți comerciale se ridică la 135 de mii de lei. Dintr-un calcul matematic sumar, rezultă că alesul local PNL – fost viceprimar al municipiului în 2015 pentru o scurtă perioadă –  a încasat lunar un salariu de 11250 de lei, în timp ce soția, salariată la rândul său, a primit pentru munca depusă 23 de mii de lei.
crop-salariu-teodorescu
Așa stând lucrurile, nici nu e de mirare că Teodorescu figurează, potrivit aceleiași declarații de avere, ca titular al unui împrumut de 149500 de lei, pe care l-a contractat în 2007 și la care mai are de plătit încă 13 ani.
De asemenea, alesul local pietrean este, alături de soție, proprietar al unui teren de 1405 metri pătrați, situat în satul Bistrița din comuna Alexandru cel Bun și cumpărat chiar anul acesta. Teodorescu mai consemnează că deține două apartamente în Piatra Neamț – unul primit ca donație în cursul acestui an, în suprafață de 94 de metri patrați, celălalt, de 54 metri pătrați, dobândit prin căsătorie în anul 2004.
Alesul local este și posesorul unui autoturism de producție autohtonă – Dacia Logan MCV –  pe care și l-a cumpărat în urmă cu nouă ani. Nu are bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare să treacă de 5000 de euro, nu are conturi și nici depozite bancare.

Alex SÎRBU

N.B.: Așa cum anunțam anterior, vă propunem o „radiografie” a bunurilor și obligațiilor financiare ale aleșilor locali pietreni, precum și a afinităților politice, așa cum sunt ele consemnate în declarațiile de avere și interese.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns