Consilier liberal, despre nevotarea Galei Moroşanu: „Nu te joci cu banii cetăţenilor!”

Consilierul liberal judeţean Bogdan Buhuşanu (centru foto) explică faptul pentru care nu a votat proiectul iniţiat de Ionel Arsene pentru susţinerea Galei Moroşanu. Buhuşanu punctează că alocarea propusă – 156.000 lei – nu este una profitabilă pentru nemţeni şi că el, ca ales judeţean, nu îşi permite să se joace cu banul public.

Mai jos, integral, mesajul consilierului judeţean liberal:

<<Cu banii nu te ”joci”. Mai ales cu banii cetățenilor. Nu îi scoți la ”bătaie”, fără să te asiguri că ai motive fundamentate să faci asta. Banii îi investești și când faci asta te asiguri că e o investiție bine plasată, care să genereze profit. Când e vorba de banii nemțenilor trebuie să îi învestim în proiecte care să aducă beneficii. Cam despre asta este vorba, pe scurt, cu votul pe care nu am vrut să îl acord pe hotărârea cu proiectul privind gala K1. Banii alocați nu justifică ”investiția”. Contabilicește așa. Cu stimă – consilier județean PNL Bogdan Buhușanu!>>.

Buhuşanu este consilier la primul mandat în CJ Neamţ, membru în BPJ al PNL Neamţ şi pre;edinte al comisiei de cenzori a organizaţiei judeţene. de profesie este economist.

Ad.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Consilier liberal, despre nevotarea Galei Moroşanu: „Nu te joci cu banii cetăţenilor!”

  1. De acord,pana la urma nimeni nu a reusit sa explice care ar fi beneficiile de imagine sau economice pt oras….vorbim de un eveniment la care publicul tinta este format din interlopi,batausi,pitipoance,pustani care se cred smecheri si cateva fete luminate din politica….asa ca ma lipsesc de asa eveniment.

  2. Foarte bine. Așa trebuie procedat.
    Pt POPESCU VASIE….”BENEFCI DE IMAGINE” SA.SI FACA OE BANII LUI/TAI NU PE BANII NOSTRI/MEI.

Lasă un răspuns