Consilier județean USR, întrebarea care îl irită pe Arsene: „Pe ce s-au dus 3,2 milioane euro, la Lețcani!”

„Ionel Arsene nu poate să le spună nemțenilor ce s-a întâmplat cu banii dați la Lețcani”, acuză consilierul județean Gabriel Pârțac, care face un scurt rezumat al momentului din ședința de ieri când președintele CJ Neamț a devenit iritat și agresiv când a fost întrebat despre acest subiect.

„Așa cum anunțam de săptămâna trecută, am avut o interpelare cu privire la spitalul modular de la Lețcani.

Când vine vorba de banii nemțenilor, pare că Ionel Arsene nu știe sau nu vrea răspundă la întrebările pe care i le adresăm. La întrebările legate de felul în care au fost folosiți banii și avantajele nemțenilor de pe urma acestui proiect, Ionel Arsene nu a reușit să ne ofere niciun răspuns pertinent. Da, președintele Consiliului Județean Neamț nu ne poate spune în ce fel au beneficiat nemțenii de cele 3,5 milioane de euro dați la spitalul de la Lețcani!

Ca să-și acopere ignoranța și lipsa de preocupare pentru județ, a recurs la atacuri personale și i-a întrerupt pe consilierii care au încercat să își prezinte punctul de vedere. Pentru că așa arată un consiliu județean condus de o majoritate toxică.

Luptăm în continuare pentru transparență și bună guvernare în județul nostru”, spune USR-istul Pârțac.

Mai jos, în format VIDEO, ședința de ieri de la CJ Neamț:

 

 

D.V.

One thought on “Consilier județean USR, întrebarea care îl irită pe Arsene: „Pe ce s-au dus 3,2 milioane euro, la Lețcani!”

  1. Bai,si voi acuma….cum sa intrebi asa ceva? Nu stiti ca niciodata nu intrebi un bogatas cum a facut primul milion? Asa,precum Arsene,furand pe fata de la prosti.Ca probabil atat i s-a intors ca si spaga …..

Lasă un răspuns