Consilier cu de toate: leafă bună, bijuterii, datorii la bancă…

sauciuc-cristian
Vicepreședinte PMP Piatra Neamț, consilierul local Cristian Sauciuc este unul din aleșii care, potrivit declarației de avere, are de toate. Și când spunem „de toate”, ne referim la un salariu bun, mașină și apartament. De remarcat este faptul că alesul local este primul dintre cei pe care vi i-am prezentat până acum care are și obiecte din aur, dobândite în 2005, a căror valoare se ridică la aproximativ 5000 de euro. Și are și un credit la bancă, în valoare de peste 37 de mii de lei, pe care l-a contractat în urmă cu doi ani și mai are de plătit încă patru.
crop-bijuterii
Potrivit declarației de avere publicată pe site-ul primăriei, Sauciuc este posesorul unui imobil în suprafață de 58 metri pătrați, pe care l-a cumpărat în anul 2005 și al unui autoturism Ford Focus, fabricat în 2006.
La capitolul venituri, alesul local a obținut în anul fiscal încheiat puțin peste 35 de mii de lei din leafa primită pentru societatea la care lucrează, în timp ce soția sa a primit de la locul de muncă 9050 lei.
Nu în ultimul rând, Cristian Sauciuc deține și un pachet de acțiuni în valoare de 200 de lei la SC Romsuin Pork, în calitate de administrator.
Alex SÎRBU

Sursa foto Cristian Sauciuc: Facebook
N.B.: Vom continua să vă prezentăm, rând pe rând, declarațiile de avere ale aleșilor locali pietreni, pe care aceștia le-au completat, semnat și asumat

 

Lasă un răspuns