Consilier AGAman la firma pentru care dă cu subsemnatul la ANI şi DNA!

Piatra Neamţ, 2017 – cu o oră în urmă, prin votul dat de noua majoritate din CL Piatra Neamţ, consilierul local Valentin Ciobanu a fost investit în funcţia de membru AGA la firma Locativserv. Cel de-al doilea ales local care a fost, de asemenea, mandatat de votul CL este Adrian Olariu.

Problema – cel puţin din punct de vedere moral – este la Ciobanu, reclamat şi la ANI şi la DNA pentru că entităţi juridice din subordinea Consiliului Local din care face parte au cumpărat produse şi au plătit unei firme privata la care acesta sau membri ai familiei sale sunt acţionari şi administratori.

Evident că şi Valentin Ciobanu beneficiază de prezumţia de nevinovăţie dar nominalizarea şi votarea lui într-o AGA la o firmă care i-a generat asemenea probleme juridice îl pune într-o lumină deloc rezonabilă şi pe el şi pe Organizaţia PNL. Această numire va genera, cât de curând, acuze din partea adversarilor gen „răzbunare” sau „muşamalizare”. Pentru că în buna tradiţie românească când schimbările se referă doar la „ai lor” cu „ai noştri”, este foarte posibil ca, în curând, şi la Locativserv dar şi la Publiserv (unde noua majoritate PNL-PMP a făcut aceeaşi mişcare), pe principiul domino-ului, să auzim despre încercări de schimbare a membrilor CA şi apoi a directorilor.

Noii membri AGA de la Publiserv sunt tot doi consilieri PNL, Mihai Obreja şi Paul Pintilie.

Jihad-ul anti-PSD din şedinţa de azi a lovit-o şi pe Luminiţa Vîrlan, viceprimarul social-democrat fiind schimbat din funcţia de preşedinte a unei comisii care analiza cererile de atribuire a unor locuinţe.

Informaţii neoficiale spun că, pentru controlul voturilor noi căpătate de la PMP, unii consilieri ai acestui partid au fost obligaţi să voteze cu pixuri colorate…

D.VINCA – sursa foto: facebook

2 thoughts on “Consilier AGAman la firma pentru care dă cu subsemnatul la ANI şi DNA!

 1. ANI,DNA,PARCHET=ZERO BARAT

  Aceste institutii au ajuns sinonime cu coruptia si incompetenta crasa.

  Numai povesti de adormit copii cu datu unora cu semnaturile pe la DNA.

  Nu se intimpla nimic.

  Toti care au devalizat orasul Piatra Neamt pe vremea lui Pinalti sunt bine merci si isi cheltuie zecile de milioane din furaciuni.

  Daca si-ar fi facut treaba incompetentii din DNA,toti din primaria Neamt trebuiau sa fie arestati.

  Si un copil de 3 ani stie cum se fura si sifoneaza banii la CL/CJ Neamt.

  50% din buget este furat/sifonat.

  Le aduc aminte procurorilor lui peste prajit citeva din schemele clasice:

  licitatii trucate cu dedicatie

  preturi umflate de zeci de ori

  lucrari de foarte proasta calitate care sunt receptionate de coruptii din primarie

  terenuri si cladiri vindute pe nimic(vezi centralele de cartier,spatiile dintre blocuri,etc)

  Nu are cine sa opreasca jaful din institutiile publice.In nici un caz DNA/PARCHET/ANI/IPJ.

 2. Nu-i vedeti pe acesti romei care nu stiu decat sa barfeasca si sa puna la cale planuri de imbogatire? Capii sunt imbracati cu sacou iar executantii evidentiati cu tricouri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.