Conducerea Spitalului pregăteşte un nou program de vizită pentru aparţinători

Conducerea Spitalului Judeţean Neamţ pregăteşte un nou program, urmând a fi reaşezate intervalele orare în care pacienţii pot fi vizitaţi de aparţinători, anunţă Andrei Bărbuleţ, preşedintele CA de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Bărbuleţ s-a întâlnit în această dimineaţă cu cristina Atănăsoaie, managerul interimar al SJU şi a făcut apoi publice mai multe noutăţi, cum ar fi începerea lucrărilor de modernizare la Sterilizare sau rezolvarea unor probleme de la Radiologie.

„Doamna manager Cristina Atănăsoaie Iacob mi-a spus că încep lucrările de modernizare în spațiul pentru Sterilizare, lucrări pe care președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, își dorește foarte mult să se realizeze. O nouă aparatură va fi pusă în funcțiune. Tot astăzi am făcut o vizită pe Secția Radiologie, acolo unde la un moment dat erau niște probleme și m-am bucurat să văd că au fost depășite. Echipa managerială a spitalului are în lucru un program nou privind accesul și intervalul de vizită a publicului în unitate. Vom vedea care sunt noutățile care vor fi aduse prin respectivul program!”, a precizat Andrei Bărbuleţ.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Conducerea Spitalului pregăteşte un nou program de vizită pentru aparţinători

Lasă un răspuns