Conducerea PSD Neamţ, cu batista pe ţambal pe cazul “penalul Şova scăpat de ARESTARE de partid”

coperta psd rgb

În stilul consacrat al ascunderii gunoiului sub preş, conducerea PSD nu a zis nici pâs pe subiectul “penalul Şova scăpat de ARESTARE de partid”, caz care dă semne că ar putea fi o picătură importantă în paharul nemulţumirii care va mătura Cabinetul Ponta de la Guvernare.

Conferinţă de presă pe acest subiect – ioc!, vreun comunicat de presă – ioc!, iar pe facebook-ul folosit altfel cu mult zel pentru transmiterea mesajelor, liderii PSD Neamţ par să fi tras Cortina, cel puţin pe cazul Şova.

La unii, această tăcere este absolut de înţeles, în timp ce la cei doi preşedinţi (care, altfel, cotcodăcesc ori de câte ori guvernarea sau majoritatea “fac un nou”) autocenzura arată că încă nu au primit, pe punctajul de la Centru, nici un tip de reacţie.

Deputatul Munteanu nu are cont de facebook, iar deputatul Marcoci şi senatorul Chelaru au conturi dar postează din an în Paşte. În schimb, deputaţii Liviu Harbuz şi Ionel Arsene (preşedinte executive, respective preşedinte PSD Neamţ) sunt recunoscuţi pentru hărnicia postărilor pe facebook.

Ei bine, în timp ce o ţară întreagă fierbe că “penalii din Parlament l-au salvat pe prietenul lui Victor Ponta”, conturile de facebook ale liderilor PSD Neamţ (vezi albumul foto de mai jos) au ca noutăţi din ultimele zile subiecte mult mai importante: poze de la emisiunile tv pe la care se plimbă Harbuz sau mesaje date de Arsene pentru Ziua Poliţiei sau care constată scama Noului Cod Fiscal pe costumul premierului Ponta.

Într-adevăr, subiecte foarte importante care nu se compară cu tema ajunsă şi la CCR, cum Parlamentul României îl protejează de Justiţie pe senatorul Şova, întâmplător prieten cu Ponta căruia, aşa, ca de la prieten la prieten, i-a făcut şi plăţi de-a lungul timpului.

Daniel VINCA

 

2 thoughts on “Conducerea PSD Neamţ, cu batista pe ţambal pe cazul “penalul Şova scăpat de ARESTARE de partid”

  1. Vai de el PSD ce a ajuns la Neamt sa fie condus de doi smecherasi care si-au castigat functiile asa cum stie toata lumea…

Lasă un răspuns