Concurs! PSD-ist de la Bacău, singurul înscris pentru funcția de administrator public la CJ

Sorin Brasoveanu, fost presedinte al CJ Bacau (2016-2020), este unicul candidat pentru postul de administrator public al judetului Neamt.
Dupa ce i-a fost acceptat dosarul de inscriere, Brasoveanu urmeaza sa sustina proba scrisa pe 18 ianuarie.

Probabil că Sorin Brașoveanu nu are mari emoții, în condițiile în care, după cum scrie presa din Bacău, între acesta și președintele CJ Neamț există legături vechi și verificate: <<Între președintele CJ Neamț, Ionel Arsene și Sorin Brașoveanu, fost președinte CJ Bacău există o relație strânsă de colaborare. Cei doi au avut mai multe întâlniri strategice de lucru pentru crearea unor parteneriate și îmbunătățirea drumurilor care leagă cele două județe. În urma unei astfel de întâlniri, Ionel arsene declara: „Alături de omologul meu de la Bacău, Sorin Brașoveanu, am avut o întâlnire de lucru în care am discutat, în principal, despre reabilitarea și îmbunătățirea infrastructurii din mediul rural, iar odată cu ea situația economică și socială a zonei rurale, în special în privința standardelor de muncă, a condițiilor de viață. Unul din punctele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț vizează dezvoltarea locală durabilă în județul nostru și am convingerea că prin realizarea acestui proiect vom reuși să atingem acest obiectiv”>>.

Băcăuanii îl văd pe Brașoveanu (vicepreședinte PSD Bacău, fost președinte CJ Bacău) ca pe un politician care a avansat în cariera politico-administrativă strict pentru calitatea de loialitatea față de Dragoș Benea (baronul PSD de la Bacău).

D.V.

One thought on “Concurs! PSD-ist de la Bacău, singurul înscris pentru funcția de administrator public la CJ

  1. Importuri la greu de la capitala , Giurgiu , Bacau etc. specialisti unul si unul , lauferi , cuci , tot felul de migratori dupa cum dicteazul interesul de gasca ! Aveti ce meritati dragii lui nemteni , noi, nu.

Lasă un răspuns