Concurs pentru cea mai frumoasă fotografie de iarnă

craciun-p-neamt
Cea mai frumoasă fotografie a Târgului de Crăciun  de la Piatra Neamț va fi premiată, anunță conducerea Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ.
Cu acest prilej, a fost lansat un concurs, care se adresează fotografilor amatori sau profesionişti, care au, astfel, posibilitatea să pună în valoare specificul și frumusețea „Crăciunului la Neamț”. Participanţii pot depune sau trimite lucrările prin poştă, până la data de 10 ianuarie 2017, la adresa: Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, str. Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ, 610101.
Plicurile vor purta menţiunea „pentru Concursul Cea mai frumoasă fotografie a Târgului de Crăciun”. Fiecare lucrare va fi însoţită de un CV al participantului şi Formularul de participare ataşat, completate în întregime.
Vernisajul expoziției, decernarea premiilor, locația și ora exactă vor fi anunţate pe  site-ul oficial al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț (www.culturaneamt.ro) până la data de 10 ianuarie 2017.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns