CONCURS FOTO / Ora Pământului stârneşte orgoliile

ora pamantului

Marcarea Orei Pământului (prin stingerea luminilor ornamentale de la Curtea Domnească din Piatra Neamţ) stârneşte un adevărat concurs foto ad-hoc printre pasionaţii artei fotografice din Piatra Neamţ.

Organizarea acestui moment de către Primăria Piatra Neamţ în colaborare cu Asociaţia NeoKoolt, al cărei preşedinte, Ovidiu Slătineanu este cunoscut pentru fotografiile sale, s-a soldat, inevitabil, cu un apel al acestuia din urmă către artiştii fotografi de a da click-uri la greu. Se intenţionează realizarea unui film din mixarea celor mai interesante fotografii.

Este de aşteptat ca majoritatea fotografilor (mai ales cei care lucrează în presă) să fie prezenţi la evenimentul unde, în paralel cu stingerea luminii electrice, participanţii vor aprinde diverse surse alternative de iluminat: lanterne, brichete, lumânări, candele etc.

Aşa că este foarte posibil să vedeţi, în curând, pe internet fotografii foarte reuşite marca Cosmin Humă, Antoniu Lovin (Banderas), Mircea Albu, Ioan Burculeţ – Burfix, Mihai Sava, Mihai Anania etc.
Rămâne de văzut dacă vor ieşi la repriza shooter şi Gabriel Munteanu şi Gabriel Stănescu (mai puţini vizibili, în ultimul timp, la astfel de evenimente), că atunci chiar că vorbim de un concurs foto de cinci stele.

vestea.net va promova cele mai reuşite fotografii, atât dintre cele primite pe mail cât şi dintre cele postate pe facebook.

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns