Concurs de biliard pentru adolescenţi şi tineri, organizat de TSD Piatra Neamţ

Arătând că tinerii social-democraţi ştiu să îmbine activitatea politică cu distracţia şi cu spiritul de echipă, TSD Piatra Neamţ îi provoacă pe adolescenţii, tinerii, elevii (mărişori) din municipiul reşedinţă de judeţ la un „concurs extraordinar de biliard” în ziua de sâmbătă, 22 februarie 2020.

<<Īți place distracția? Dar competiția? Dacă DA, vino la Funtastic Bowling Piatra Neamț! 
Florin Cosma (TSD Piatra Neamț) și Dragoș Patriche (LESD) organizează sâmbătă, 22 februarie, de la ora 15.30, un concurs extraordinar de biliard!
Nu te costă nimic, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul. Și să vii! 
Ia cu tine buna dispoziție și telefonul încărcat. Dacă vei câștiga, o să vrei să-ți faci un selfie!
P.S. Primii 3 clasați vor primi premii surpriză!>> anunţă organizatorii, iar formularul respectiv de înscriere poate fi completat AICI.

Liderul TSD Piatra Neamţ este, structural, un om de sport şi de echipă, el fiind cunoscut şi pentru cariera de arbitru de fotbal în ligile din Neamţ. „Se apropie campania pentru alegeri, dar, până atunci, noi, cei de la Tineret împreună cu colegii de la Liga Elevilor am considerat că nu strică şi o acţiune de acest tip la care sunt invitaţi toţi cei care doresc să participe indiferent de opţiunile politice. Campaniile vin şi pleacă, preocuparea pentru acţiuni dedicate tineretului şi camaraderiei trebuie să fie permanentă”, a declarat Florin Cosma.

Florentina Moise, liderul organizaţiei PSD Piatra Neamţ este alături şi ea alături de juniorii din echipă. „Mă bucură iniţiativa lui Florin şi a colegilor lui. Consider că e foarte important ca tinerii să se implice, de la vârste fragede, în acţiuni de orice tip, şi politice, şi sportive, şi civice, şi culturale etc. Tinerii trebuie încurajaţi să-şi descopere aptitudini, să se implici, să ştie să lucreze în echipă şi, de ce nu?, să se şi distreze. PSD Piatra Neamţ are cea mai frumoasă echipă de tineri din municipiu, copii frumoşi şi serioşi, bine crescuţi, care sunt un exemplu şi pentru generaţia lor dar şi pentru noi adulţii. Sunt convinsă că această mini-competiţie sportivă va fi una reuşită şi că vor fi toţi câştigători, în esenţă”, a punctat Florentina Moise.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Concurs de biliard pentru adolescenţi şi tineri, organizat de TSD Piatra Neamţ

  1. Adevarul este ca biliardul e mare sport,util tuturor. De ce sa ii duci la biblioteca sau la o actiune de cules PET-uri cand poti sa stai la o bere la bar cu tacul in mana….tipic. Si ne mai intrebam de ce am ajuns unde am ajuns….

Lasă un răspuns