Concurs de artă şi oratorie

oratorie

Clubul Rotaract este in plina desfasurare a proiectelor si tot mai implicat in comunitatea nemteana. Seara de vineri a fost magica, iar duminică, 14 decembrie va asteptam la a doua editie Speeches, Questions & Sand, unde 9 participanti, transmit 9 mesaje pe tema globala EVOLUTIA, la The Library Bar, incepand cu ora 15:00. Acest proiect se adreseaza persoanelor care doresc, cu ajutorul inteligentei lor emotionale, sa isi impartaseasca prin viu grai, sau intr-un mod artistic, ideile, trairile, gandurile despre evolutie.

Proiectul are 3 editii intermediare si o editie finala, prima desfasurandu-se pe 23 noiembrie, editie la care au fost prezenti aproximativ 60 de persoane, unde i-am avut drept castigatori pe: Andrei Adumitroie, Eliza Bujor si Andrei Gafton, cei trei ajungand direct in editia finala. La fel se va intampla si maine, ocupantii podiumului vor fi premiati si vom avea ocazia sa-i revedem in editia finala.

Invitatul special al acestei etape este Radu Bogdan Moldovan – initiatorul conceptului SQS, nerabdator sa ajunga la Piatra-Neamt sa ne impartaseasca evolutia proiectului de cand i-a venit ideea pana la a fi desfasurat in mai multe orase.

Deoarece incurajam expresivitatea artistica si emotionala si promovam tinere talente, la aceasta editie va fi alaturi de noi Ana Moncea cu o chitara clasica si un moment live desavarsit.

Locatia evenimentului: The Library Bar.

Intrarea la eveniment va fi sub forma de bilete, 5 lei biletul.
Asteptam, asadar, sa ne revedem si sa dezbatem cei 9 participanti!

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns