Concurs: Câştigă un aparat foto Nikon D5100

emag

Pasionaţii de fotografie au o şansă unică şi – sincer – mică (dar o au) de a câştiga un super aparat foto dacă participă la un concurs organizat de emag.ro. Prin abonarea la newsletterul cunoscutei firme de vânzări online, participanţii pot intră într-un concurs care are un singur premiu: un aparat Nikon 5100!

“Continuăm concursurile pentru toți abonații noștri la newsletter, iar luni, 23 iunie 2014 vom oferi ca premiu un aparat foto Nikon D5100, 16.2MP + Obiectiv 18-55mm VR (in valoare de 1.899,99 de lei), prin tragere la sorți.

Cum te poți înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter până la data de 22 iunie 2014 (inclusiv) și să ții minte numărul tău de participare. Ești deja abonat? Chiar dacă ești deja abonat, înscrie-te în această pagină și vei primi din nou număr de participare pentru concurs.

Nu mai știi numărul tău de participare? Adaugă din nou emailul și numele tau și apasă Mă înscriu. Vei putea vedea din nou numărul tău de participare. Atenție: doar abonații care se înscriu și au număr de participare intră în concurs. Este posibil ca numărul tău de participare să fie valabil și pentru alte extrageri, deci ai grijă de el!

Vom afișa câștigătorii dupa extragere, pe data de 23 iunie 2014”, promit cei de la emag.ro.

Lasă un răspuns