Concertul CARLA’s DREAMS – ÎNTRERUPT! „Băi, eşti nebun? Nu vrem al 2-lea Colectiv!”

DSC_2641
Concertul Carla’ Dreams desfăşurat în această seară la Mall Galeria din Piatra Neamţ a fost întrerupt la jumătatea programului cunoscutei trupe de chiar membrii acesteia, solistul vocal anunţând la microfon: „Nu, nu mai continuăm. Concertul e gata aici! Sper să ne înţelegeţi”. Şi în timp ce acesta lăsase microfonul jos, o voce s-a auzit în boxe, propabil captată de „unidirecţional” (ori de la trupă ori din primele rânduri): „Băi, eşti nebun? Nu vrem necazuri, nu vrem al doilea Colectiv!”.

Cititi si: VIDEO Persoană leşinată la concertul Carla’s Dreams evacuată de ISU şi Ambulanţă! De asta a fost întrerupt spectacolul!
Isterie la Mall la concertul Carla’s Dreams
ISU Neamţ: Am oprit concertul Carla’s Dreams pentru că leşinau oamenii!

Spectacol a fost întrerupt din cauza aerului care devenise irespirabil, atmosfera fiind foarte încinsă (la propriu) din cauza celor circa 2500-3000 de oameni care au umplut practic jumătate de pe etajul 1 care dădea spre scenă. Până la momentul în care s-a pus punct spectacolului, solistul vocal mai făcuse un apel „Aveţi grijă unul de altul. Nu vrem necazuri” şi, de asemenea, prezentatorul evenimentului rugase spectatorii să nu se împingă în faţă ci să încerce să se dea mai în spate. Au fost cazuri de persoane care au leşinat (revenim în curând cu un meterial video), chiar prezentatorul afirmând, până ca în scenă să intre Carla-s Dream că „sunt deja 3 persoane cărora li s-a făcut rău”. Iar adevărată nebunie a început după ce trupa a început spectacolul.

Înainte de acest spectacol întrerupt, conducerea Mall-ului a fost avertizată de unii implicaţi în organizare că ar fi mai bine să mute concertul din spaţiul cu efect de seră în parcarea generoasă din curte. Conducerea Mall-ului a respins aceste semnale şi a decis ca acţiunea să aibă loc în capătul nordic al etajului 1.

Cititi si: VIDEO Persoană leşinată la concertul Carla’s Dreams evacuată de ISU şi Ambulanţă! De asta a fost întrerupt spectacolul!
Isterie la Mall la concertul Carla’s Dreams
ISU Neamţ: Am oprit concertul Carla’s Dreams pentru că leşinau oamenii!

Vom reveni.

Daniel VINCA

P.S. – In scurt timp, pe vestea.net imagini video cu persoane lesinate scoase pe brate de ISU si asistenţii de la Ambulanţă la care se ajungea la rugamintea solistului ca oamenii sa lase telefoanele jos si să ridice mâna în zona unde este victima!

6 thoughts on “Concertul CARLA’s DREAMS – ÎNTRERUPT! „Băi, eşti nebun? Nu vrem al 2-lea Colectiv!”

  1. Sincer, imi este rusine ca locuiesc in Piatra. Inca un motiv intemeiat sa plec cat mai departe. Halal organizare si halal conducere. Bravo, ne-ati facut orasul de C***T! ????????

    • Dar care e rușinea? Crezi că stau oamenii acum să te judece pe tine că ești din Piatra-Neamț? Terminați cu ipocriziile.

  2. Cât de prost să fii ca să te uiți la niște mutanți de peste Prut ?

  3. Trupă de trei lei cu versuri de trei lei care se adresează unor oameni de trei lei!

    • gigi, nu plingi…invidia poate sa te macine pina la os ,ai grija de sanatate….

  4. Pingback: Maria Smith

Comments are closed.