(P) Valentin Stavarache, PNL Neamț: ”Oana Bulai, blonda de la PSD, minte pentru că se vrea remarcată cu orice chip”

O nouă minciună marca PSD, promovată de Oana Bulai, care nu știe că municipiul Roman a primit, cu câteva zile în urmă, în data de 21 septembrie, nu mai puțin de 21 de miliarde de lei de la Guvernul României. În aceeași dată, premierul Florin Cîțu a semnat alocări bugetare pentru toate comunitățile locale din județul Neamț, fără să țină cont de apartenența politică a primarilor care le conduc.

Blonda de la PSD, cunoscută mai mult pentru ședințele foto de pe rețelele de socializare, se vrea remarcată cu orice chip și nu pierde niciun prilej de a se umple de ridicol.  Fără proiecte și idei concrete pentru nemțeni, incapabilă să citească o hotărâre de guvern, un act administrativ, protejata lui Ionel Arsene, deputata Oana Bulai, invadează spațiul public cu tot felul de minciuni.

Doamnei Oana Bulai ar trebui să i se reamintească permanent că practicile alocărilor discreționare a fondurilor sunt o marcă înregistrată a lui Ionel Arsene,  un președinte de consiliu județean interesat mai degrabă de propriile interese decât de binele colectiv, un personaj care nu s-a sfiit niciodată să șantajeze primarii PNL pentru a le aloca fonduri.

În concluzie, credem că doamnei Oana Bulai i s-ar potrivi o cu totul altă meserie, nicidecum deputat în Parlamentul României. Pentru asemenea demnitate, ai nevoie de știință, cunoaștere, prestanță. Iar ședințele foto, cu etalarea fustelor scurte, coafurii, și zâmbetului fals nu țin o veșnicie.

Valentin Stavarache
Liderul consilierilor județeni ai PNL Neamț

………..

Nota Bene – Deși este evident, subliniem că acest comunicat de presă de mai sus este publicat în regim advertorial.
Punctul de vedere al Vestea despre tonul, felul, limbajul în care comunică UNII politicieni este, credem, cunoscut.
Pentru cei care nu înțeleg despre ce e vorba, vom reveni cu un nou articol pe acest subiect. În curând.

 

One thought on “(P) Valentin Stavarache, PNL Neamț: ”Oana Bulai, blonda de la PSD, minte pentru că se vrea remarcată cu orice chip”

  1. Echipa PNL=echipa PSD la minciuni,promisiuni fara substanta si diversiuni pentru prosti pentru a trece timpul si a nu face NIMIC..

    Echipa PNL si echipa PSD mai au ceva in comun:sunt IMPOTRIVA REFORMEI statului securisto mafioto bugetar pensionati la 40 de ani si incasatori de salarii aberante si pensii speciale/serviciu care au adus Romania la FALIMENT si o datorie externa de 145 miliarde euro,TOTI furati.

    PNL=PSD=aceeasi mizerie,aceeasi sifonare a banului public,aceleasi sinecuri,aceiasi lipitori de afise care populeaza administratia acestei tari ESUATE.

Lasă un răspuns