Comisia Rutieră de la Primărie a mai desfiinţat încă o trecere pentru pietoni!

Încă o trecere de pietoni din Piatra Neamţ a fost desfiinţată, după cum a anunţat consilierul local (PNL) Romel Bîrjoveanu. Este vorba chiar de cea mai apropiată „zebră” de Primărie, de pe strada Ştefan cel Mare.

Citeste si: Directorul Publiserv dă dreptate şoferilor şi presei: Vor fi INTERVENŢII DE URGENŢĂ la „Trecerea cocoşată” şi „Heleşteul lui Romel”

<<În ultima perioada am primit mai multe solicitări venite de la cetățenii municipiului Piatra-Neamț cu privire la trecerea pentru pietoni de la ieșirea din pasajul Curții Domnești, fiind o zonă in care sunt raportate tot mai multe accidente cu victimă. Am pus pe ordinea de zi aceasta problema și împreuna cu colegii din Comisia rutieră am hotărât desființarea acelei treceri. Pietonii care care vor să traverseze spre primărie pot folosi platoul Curții Domnești, aflat la 30m de actuala trecere>>, anunţă şeful consilierilor PNL din CL Piatra Neamţ.

Nu este prima trecere de pietoni desfiinţată, în ultimele luni, de Comisia Rutieră de la Primărie, for ai căror componenţi sunt numiţi prin decizie dată de primar.

D.V. – sursa foto: facebook

7 thoughts on “Comisia Rutieră de la Primărie a mai desfiinţat încă o trecere pentru pietoni!

 1. Foarte bine.

  Era o prostie totala.

  Mare minune ca nu a fost nimeni spulberat pe acea trecere de pietoni pina acum.

  Asteptam cocoase pe trecerile de pietoni din zonele scolilor.Ca cea din Darmanesti.

  Nu este nici un motiv sa nu fie facute.Nu ai unde sa te grabesti intr-un km de oras.

  Daca nu se vor face inseamna ca acest oras este condus de cocalari si manelisti.

 2. Foarte bine!Poate , dl. Barjoveanu face si putina ordine in pasajul rutier unde o multime de nesimtiti parcheaza pe marcajul de „interzis”!Le este lene sa-si duca masinile in parcarea subterana sau sunt ,pur si simplu, inconstienti!Daca se continua cu acest obicei, e o chestiune de timp pana se va produce un accident major!

 3. Pe Aleea Ulmilor in zona bloc 40 statia finala de microbuze se parcheaza haotic , microbuzele fac slalom printre masini si ar mai trebui alveole pentru microbuze ca incurca rau traficul cand opresc .

 4. Era și timpul!
  O trecere care putea crea accidente în interiorul pasajului, că doar se știe cât de imprevizibili sunt unii pietoni. Cine vrea să treacă dintr-o parte în cealaltă are la dispoziție Platoul de la Curtea Domnească, dar când lenea-i mare…
  Și da, domnul Ștefan are dreptate! Poate polițiștii comunitari îi mai atenționează și pe cei care cred că pasajul subteran e ogradă personală.

 5. Comisia rutiera ar trebui sa se deplaseze pe str. Mioritei iar la intersectia cu str. Stramutati sa schimbe sensurile de prioritate. Cei care au vizibilitate buna au STOP iar cei care nu au vizibilitate la intrare in intersectie au prioritate ! Apoi indicatoarele sunt total decolorate sau deformate , fiint aproape invizibile. Tot pe strada Mioritei sunt doua cratere in asfalt de aproape 2 ani si nu se sesizeaza nimeni !

Lasă un răspuns