Comisia lui Arsene a stabilit: consultantul imobiliar Filimon, noul director la Spitalul Morții!

Au murit 10 oameni în seara de 14 noiembrie la Spitalul Județean Neamț dar nimic nu s-a schimbat în modul de butonare politico-afaceristă a celei mai mari unități medicale din Neamț: Comisia de Concurs votată de CJ la propunerea președintelui Ionel Arsene l-a validat ieri ca „admis” pentru funcția de manager al Spitalului pe Alexandru Filimon, un nemțean reîntors acum câțiva ani din Canada, anunță Mesagerul de Neamț.

Un ilustru anonim la Neamț prin prisma experienței în management (mai ales medical!), Filimon spune că este cunoscut în Canada, inclusiv/mai ales prin activitatea în domeniul afacerilor imobiliare.

Cele 3 membre ale Comisiei sunt toate 3 angajate la CJ Neamț, deci subordonate ale lui Ionel Arsene și nici una dintre ele nu are expertiză/calificare/experiență în management medical. Dar ce mai contează acest „detaliu” la Spitalul Morții la care, când a avut loc tragedia din 14 noiembrie, manager interimar era un incompetent sadea ca Lucian Micu (fost primar de Roman, demis de Înalta Curte care a confirmat decizia de incompatibilitate a A.N.I.) numit în funcție de Arsene după ce Micu trecuse de la PNL la PSD?

Vom reveni.

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns