Comisarul şef Dottore Tablan, demis din funcţia de şef al Poliţiei Neamţ!

Comisarul şef doctor Paul Tablan a fost demis astăzi din funcţia de şef al Poliţiei Neamţ, anunţă siteul newsallert.ro.

„Comisarul șef Paul Tablan a fost eliberat, joi, din funcția de inspector șef al IPJ Neamț, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, Marcel Velea. Purtătorul de cuvânt al IGPR, cms șef Ramona Dabija, a declarat pentru newsallert.to că Paul Tablan a fost pus la dispoziție pina la numirea pe alta funcție”, menţionează sursa citată.

Reamintim că în ultimii ani, în Vestea au apărut articole referitoare la managementul controversat practicat în fruntea Poliţiei Neamţ de cel care are şi titlul ştiinţific de doctor obţinut la Academia de Poliţie (unde e un întreg scandal pe acest subiect), inclusiv despre numiri discutabile de şefi interimari pe anumite funcţii ale unor persoane care fac parte din cercuri de „cumetri şi naşi” ai lui Tablan.

De asemenea, printre ultimele articole din Vestea care vizau comanda IPJ Neamţ s-au numărat cele referitoare la faptul că doctorul Tablan a rămas fără certificat ORNISS (care permite accesul la informaţii secret de stat) sau că un poliţist nemţean a fost sancţionat de conducerea instituţiei pentru că… şi-a permis să critice jandarmeria după ce a gazat oamenii de la protestul din 10 august.

 

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Comisarul şef Dottore Tablan, demis din funcţia de şef al Poliţiei Neamţ!

  1. Vaaaaaaaaaaaaaiiiiiiii, am vazut pe alte portaluri de stiri din judetul Neamt ca este maaaare doliu cu demiterea asta, plang ziaristi si jurnaliste de mama focului.
    Uite asa intelegem si noi, bietii muritori, care din presa asta preacurata sunt si turnatori la Politie.

Lasă un răspuns