Comes anunță un nou mega-contract: 2,5 milioane euro! Via Italia, pentru o fabrică din Lituania


Compania Comes pare a avea un parcurs excelent nu doar ca finanțator al CSM Ceahlăul (promovată alaltăieri) în Liga a 2-a ci și în planul biznis-ului curent.
Un contract de 2,5 milioane de euro, cu utilaje ce urmează a fi livrate pentru o fabrică din Lituania (pe comanda unei companii italiene) a fost anunțat public de firma condusă de managerul Anton Măzărianu.

„Reușitele companiei sunt atât proiectele încheiate la termen, cu succes, cât și contractele care se semnează în prezent și care se concretizează în produse în viitorul apropiat.
Încheiem săptămâna aceasta cu un proiect de amploare nou, în valoare de 2,5 milioane de Euro, investiție a unei fabrici de re-rafinare a uleiului lubrifiant uzat din Lituania. Acordul este semnat cu un contractor italian și cuprinde: 8 coloane cu interioare de proces, 3 reactoare.
Punerea în funcțiune a instalației lituaniene este planificată pentru primul trimestru al anului 2024″, menționează comunicatul firmei nemțene.

Detalii despre respectiva linie de procesare sunt oferite tot de Comes: „Uleiul lubrifiant face ca mașinile noastre, toate tipurile de vehicule grele și multe alte mașini să funcționeze fără probleme. Odată ce uleiul este folosit, acesta trebuie gestionat corespunzător pentru a nu contamina mediul. Instalația de re-rafinare a uleiului uzat este cea mai preferată modalitate de manipulare a uleiului uzat pentru a proteja mediul și a conserva resursele naturale limitate”.

V.N.