În comă, după ce a căzut de pe scări


Un bărbat de 43 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut de pe scările unei vile, informează un comunicat de presă al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Teribilul incident a avut loc sâmbătă după amiază, la fața locului deplasându-se un echipaj cu medic. Bărbatul lucra la construcția respectivei clădiri, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut în gol de pe scările care nu aveau nici balustradă și nici mână curentă. La momentul când au ajuns salvatorii la locul solicitării, bărbatul era deja în comă de gradul III.
Pacientul a fost transportat la Spitalul Municipal din Roman, ulterior fiind dus pe stadion, pentru a fi preluat de elicopterul SMURD și transferat la Clinica Nicolae Oblu din Iași”, a precizat asistenta șefă a SAJ Neamț, Mihaela Olaru.
Ieri, elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină din nou, pentru a prelua un bărbat care a căzut de pe bicicletă. Biciclistul era băut și în urma impactului cu solul a suferit răni serioase. Evenimentul a avut loc la Poiana Crăcăoani, victima fiind transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Din UPU, el a fost dus pe stadion, de unde elicopterul l-a  dus la o clinică din Iași.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns