Colonelul Pîrvu de la ISU s-a reactivat! Politic, în UNPR!

Venirea lui Gabriel Oprea la Piatra Neamț și relansarea UNPR-ului pe scena locală poate fi analizată în fel și chip dar știrea zilei din conferința de presă de vineri dimineața de la Piatra Neamț este, cu siguranță, asta: înregimentarea politică a lui Ionel Pîrvu, colonel în rezervă, fost adjunct al inspectorului șef al ISU Neamț.

O mutare interesantă atât pentru Pîrvu cât și pentru organizația județeană Neamț care, prin cooptarea acestuia și oferirea unei funcții de conducere (președinte executiv, dacă am înțeles bine) transmite un semnal foarte clar electoratului fidel al UNPR, format mai ales din militari și angajați ai instituțiilor militare și conexe, activi sau pensionari.

La întrebarea adresată de Vestea, „de ce politică și de ce UNPR”, Ionel Pîrvu a răspuns scurt că aici regăsește idealurile sale și ale camarazilor săi dar și ale românilor care chiar țin la țara asta. Pîrvu a mai adăugat că UNPR, și la guvernare dar și în afara ei, a fost singurul partid care chiar a fost interesat și de soarta acestor instituții dar și de viața și munca angajaților instituțiilor militare și a rezerviștilor.

Gabriel Oprea a punctat și el că este foarte adevărat că, în preajma alegerilor, foarte multe partide plusează pe mesajul patriotic și național dar „unii o fac doar de paradă și pentru voturi, noi facem și spunem pentră că asta suntem, în asta credem”.

D.V.

Lasă un răspuns