Codrin Ștefănescu către Arsene: „PSD contaminat de lașitate și impostură!”

Codrin Ștefănescu, secretar general al APP („Partidul lui Dragnea”) consideră că autosuspendarea lui Ionel Arsene din funcția de președinte PSD Neamț la solicitarea lui Marcel Ciolacu arată că PSD este în acest moment un partid dominat de lașitate și impostură.

Arsene a confirmat ieri că s-a retras din funcția de președinte PSD Neamț. Nu și din cea de președinte CJ Neamț deși prăbușirea Podului de la Luțca are legătură, în primul rând, cu atribuțiile CJ Neamț care a plătit 8,4 milioane de lei pentru o lucrare realizată, după cum s-a dovedit, catastrofal.
Cu o zi în urmă, înghesuit de jurnaliști, Marcel Ciolacu îi sugerase public lui Arsene să plece din funcția de președinte PSD Neamț. La fel făcuse și în urmă cu două luni, când Arsene fusese condamnat în primă instanță la 8 ani și 4 luni închisoare în dosarul în care este inculpat pentru 3 fapte de corupție. Sugestia din aprilie a lui Ciolacu a fost însă ingnorată de Arsene.
Acum s-a conformat deși e evident că autosuspendarea e doar de formă, pentru a da o minimă satisfacție opiniei publice indignate.

În acest mesaj, Codrin Ștefănescu mimează că e solidar cu Arsene dar folosește momentul pentru a lovi în PSD și a atrage electorat al social-democraților spre APP.

„Mesaj pentru Ionel Arsene! Am auzit că ai demisionat de la șefia PSD Neamt la cererea lui Ciolacu! Nu a mai demisionat nimeni după prăbușirea podului, tu ești singur vinovat de toate! Nu proiectantul, nu inginerii, nu constructorul, nu cei de la ITM, nu cei de la Inspectoratul de Stat in Construcții, nu șefii de la avizare, nu cei din minister, nu Grindeanu de la Transporturi! Nimeni! Ți-a zis Ciolacu să-ți faci seppuku in public și te-ai executat promt! Păi, de ce ai cedat, Ionele? Îți spun eu de ce, ca să înțeleagă toată lumea! Pentru că PSD-ul e contaminat de lașitate, frică și impostură! De aceea nici un coleg de-al tău nu a avut curajul să-i spună lui Ciolacu că aberează! Că bate câmpii! Că își sacrifică liderii, oamenii sau electoratul imediat ce sună telefonul de sus! La ordin! Nici un prieten nu ți-a sārit in ajutor, nici măcar cei din preajma ta, pentru că Noul PSD-ul a ajuns o legumă! Legumă! Si le tremură nădragii tuturor de frică, Ionel! Că pot păți ca tine!

Iar dacă voi, cei care ați tras la aceeași căruță, sunteți aruncați sistematic peste bord cu o piatră legată de gât, câtă empatie credeți că nutrește Ciolacu pentru restul românilor? Pentru problemele și nenorocirile lor, la care a contribuit maxim? Cu sprijinul și aprobarea voastră unanimă, evident! Hai, că meritati toate injuraturile pe care le primiți zilnic! Toate!”, a spus Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

D.V.

 

One thought on “Codrin Ștefănescu către Arsene: „PSD contaminat de lașitate și impostură!”

  1. Puterea in tara noastra este luata de valutisti, de clanuri de infractori, de grupuri de nasi, fini si cumatri. Acesti oameni sunt alesi la diferite alegeri. Politia , parchetele, justitia nu-si fac datoria pentru ca sefii lor sunt numiti de politicieni. Hotia este o boala grea si foarte molipsitoare.

Comments are closed.