COD PORTOCALIU pentru VICEPREŞEDINŢII ROŞII! / plumbul zilei

plumbul zileiVotul de la multcomentatul proiect cu tomograful la spital nu a arătat doar o recalibrare de moment a forţelor politice din Consiliul Judeţean ci ar putea avea efect de sirenă pentru unii actori din acest „parlament judeţean”. Nu de sirenă care iese din mare jumătate – solzi, jumătate – nuri,numai bună de măritat, ci una din aceea care ţipă ca din gură de şarpe anunţând un pericol iminent.

Iar acest veritabil COD PORTOCALIU poate deveni o adevărată tornadă la adresa celor care deţin acum funcţiile de vicepreşedinţi la Consiliul Judeţean, adică în pericol ar fi Dan Manoliu şi Emilia Arcan.

Acum lipsesc din CJ vreo 2 membri (ba un ales are probleme cu incompatibilitatea, ba în locul la doi plecaţi a fost ales unul singur). Dar indiferent cum s-ar raporta majoritatea (la 33 sau la 35), jocurile alianţelor pot aduna la cele 10 voturi ale UNPR + PNL pe cele 7 ale PDL. = 17!!! Majoritate pentru 33, nu şi pentru 35. Dar o singură defecţiune în tabăra alianţilor PSD (din CJ) duce lângă preşedintele Tărâţă 18 voturi. Adică număr supernecesar şi supersuficient pentru ca acest COD PORTOCALIU să devină un veritabil topogan pentru cei doi aleşi ROŞII.
Cine înclină sau poate înclina serios balanţa pe această ipoteză? PDL! Care e culoarea acestui partid?… q.e.d…

Lasă un răspuns