COD GALBEN de caniculă: 37 de grade Celsius la umbră!


Începând de mâine, județul Neamț intră sub cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat. Meteorologii au emis o avertizare valabilă până poimâine inclusiv, ce vizează întreaga emisferă estică a țării, în timp ce partea de vest va fi sub cod portocaliu.
În perioada menționată, mercurul din termometre va urca frecvent până la valoarea de 35-37 de grade Celsius, în timp ce pentru zonele aflate sub cod portocaliu temperatura va depăși 38 sau chiar 39 de grade Celsius, iar indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.
Vremea își va menține aceleași caracteristici până spre sfârșitul săptămânii iar șansele de ploaie vor fi minime, mai spun specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie.

Alex SÎRBU

One thought on “COD GALBEN de caniculă: 37 de grade Celsius la umbră!

  1. În viața mea nu mai cumpăr ceva de la Altex shopping city piatra neamț! Am luat un aparat de ac nou nouț pe 26 iulie și l.au montat pe 28 dar ce să vezi, e stricat din fabrica. Și stau pe canicula asta sa aștept să schimbe o piesa, gen placa de baza, până vine toamna. Nu îți dau banii înapoi, că i.am cerut, dar îl repara bucata cu bucata până la iarna poate. Nu îl schimbă, cu altul funcțional, odată ce au luat banii își bat joc de client. Am30 de grade in casă și când îl văd ma gândesc numai la altex..Cumpărătorul nu e protejat in ziua de azi. Aparat nou în garanție montat pe perete doar de frumusețe. Rușine Altex.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.