Cocoon Kills dă iar lovitura: FACEBOOK LIFE! Va depăşi recordul de la „PISI E OBRAZNICĂ”?

Cocoon Kills (numele de scen[ al nemţeanului Ioan Mardare) anunţă iar o lovitură de audienţă cu o piesă nouă, urcată pe youtube acum 2 zile. Noua piesă a celui cunoscut pentru hiturile PISI E OBRAZNICĂ sau SELFIE se numeşte „FACEBOOK LIFE” şi este o satiră frontală la adresa cocalarilor şi piţipoancelor care confundă viaţa reală cu exhibiţiile de prost gust de pe reţeaua de socializare.

„Din partea meaa, pentru toţi băieţii adevăraţi şi toate prinţesele de pe facebook, se ştiee… 10 milioane de view-uri, să moară copiii mei…” – aşa îşi începe piesa Mardare, parodiindu-i şi ca mesaj şi ca accent pe manelişti.

„Cred că aş înnebuni, fără facebook,
Oare cine aş mai fi fără facebook?
Cum aş putea trăi fără facebook?
N-am cum. Respir comentarii, mă hrănesc cu likeuri…” este refrenul acestei noi piese.

Cunoscut de ani buni în Piatra Neamţ, Mardare a dat lovitura la nivel naţional cu ajutorul concursului X Factor, cu piesele PISI E OBRAZNICĂ şi, apoi, cu SELFIE (tot cu referire la piţiponceala de pe reţeaua de socializare).

„Facebook Life” ar putea deveni o piesă – cu un videoclip pe măsură, gândit deştept, care eventual să rupă un tip ritmul imaginilor deja obosite sau predictibile care însoţesc clipurile hip-hop – care să depăşească în audienţă precedentele hit-uri. Nu e uşor, ratele de audienţă de pe youtube la respectivele cântece ridicând ştacheta la înălţimi dificile dar nu imposibile.

Astfel, videoclipul oficial al piesei PISI E OBRAZNICĂ are peste 1.400.000 de vizualizări şi alte peste 1.380.000 a strâns aceeaşi piesă cu postarea din concursul de la Antena 1.

Piesa SELFIE a adunat din postarea X Factor peste 790.000 de vizualizări şi alte peste 125.000 din canalul oficial al lui Cocoon. Cert e că sunt cifre care-l plasează pe Mardare într-un eventual top al campionilor nemţeni la audienţă de pe youtube.

D.V.

cop cocoon kills facebook life pisi selfie2

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns