Cocalari băuţi la volan

etilotest

Se cred mari şi tari. Îşi permit orice, inclusiv să dea pe gât câteva pahare cu tulburel de la butoi sau cu tărie de pe raftul din club şi apoi să urce, ca zmeii la volan. Că au 25 sau 50 de ani, apucăturile sunt aceleaşi – ei sunt supraoameni, ce reflexe afectate de şpriţ? Ce lege? Ce reglementări? Astea sunt … pentru ăilalţi.

Că pot ajunge în stâlp – ar fi alegerea lor! Mai grav este că pun în pericol vieţile celor aflaţi pe post de pasageri, sau pot curma vieţile celor din alte maşini sau a simplilor pietoni.

Atitudine de cocalari. Şi, din păcate, sunt destui. Mai jos, un “insectar” cu doar câteva cazuri, “recoltate” de Poliţia Rutieră Neamţ în doar prima parte a week-end-ului. (vestea. net / sursa: Poliţia Neamţ)
………………………………..

Trei dintr-o lovitură

Astăzi, în jurul orei 00.35 Poliția orașului Târgu Neamț a fost sesizată despre faptul că pe str. Ion Creangă a avut loc un accident rutier, în urma cărui a rezultat rănirea a trei persoane.
Din primele cercetări, se pare că, în timp ce un tânăr de 24 ani din Rădăşeni, jud. Suceava, conducea un autoturism pe str. Ion Creangă din Tg. Neamţ, într-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând într-un capăt de pod de pe marginea dreaptă a drumului pe direcţia de mers, răsturnându-se. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri aflați pe bancheta din spate, doi tineri de 22 și 20 de ani, din Rădășeni, Suceava. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea
stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă faptă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.
………………………………..

Bunicul, şpriţul şi volanul 

În ziua de 10.10.2014, în jurul orei 18.20, polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 68 de ani, din Girov care a condus un autoturism pe DJ 156A, în localitatea Căciulești și a efectuat o depășire neregulamentară. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.………………………………..

A băut şi a intrat cu maşina-n stâlp

În ziua de 11.10.2014, în jurul orei 09.00, Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată despre faptul că pe str. Fermelor a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, al cărui conducător auto, un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, autoaccidentându-se. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
………………………………..

Cascador cu fobie la etilotest 

În ziua de 11.10.2014, în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ruginoasa au fost sesizați despre faptul că pe DJ 157I, în localitatea Ruginoasa, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat autoaccidentarea uşoară a conducătorului auto.
Din primele cercetări, se pare că, în timp ce un bărbat de 43 de ani, din Pipirig conducea un autoturism pe DJ 157I, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se și autoaccidentându-se. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest și  i-a fost recoltată o probă biologică, pe cea de-a doua refuzând-o.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns