Clubul Seniorilor din Piatra Neamţ, spaţiu dedicat în Precista

Primăria Piatra-Neamț a  inaugurat primul Club al Seniorilor din Piatra-Neamț. Acesta este situat în cartierul Precista pe bulevardul  Decebal, bloc I4, parter.  La deschiderea  de astăzi a fost prezent primarul Dragoș Chitic si viceprimarii Luminița Vîrlan și Bogdan Gavrilescu.

Spațiul unde funcționează clubul este administrat de Uniunea Județeană a Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Neamț. În acest spațiu persoanele vârstnice din Piatra-Neamț vor putea să desfășoare activități de socializare și petrecere a timpului liber într-un mod cât mai plăcut. În cadrul clubului se vor organiza și activități de  informare, activități culturale (mese rotunde, întâlniri tematice).

„Sunt fericit că acum, în preajma Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, am putut oferi o bucurie seniorilor orașului nostru. Acesta este doar un început prin care ne dorim să aducem un zâmbet persoanelor vârstnice, iar pe această cale vă anunț  că mi-am propus să  realizez astfel de spații în fiecare cartier al orașului. Aștept să particip la primul concurs de șah organizat în cadrul clubului”  a declarat primarul Dragoș Chitic.

V.N.

 

 

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Clubul Seniorilor din Piatra Neamţ, spaţiu dedicat în Precista

  1. Pensionarii voinici si spatosi mai au un club!De fapt toate chioscurile si carciumile sunt ale lor, orasul e intesat de cluburi.Pensionarele imping sau trag dupa ele carucioare uriase cu mancare, sa aiba ce sa le puna pe masa cand se plictisesc la joaca…
    Voi, astia tineri, la munca, noi mai avem un club!

  2. Poate acesti seniori, bine reprezentati in politica locala,se gandesc sa ofere ceva in schimb comunitatii locale.Poate descopera ca viata inseamna si altceva decat jocuri de table,mers in statiuni, plimbari la supermarket si recompense in bani pentru n ani de la casatorie.De exemplu , niste actiuni de voluntariat:plantat flori in parc, curatenie in oras…

Lasă un răspuns