Clubul de dans sportiv Ceahlăul, din nou pe podium: Brăila, Reghin și Baia Sprie

Micii dansatori de la Clubul de Dans Sportiv Ceahlăul revin cu rezultate de excepție de la competițiile la care au participat recent, informează oficialii clubului.
Sâmbăta trecută s-a desfășurat în Brăila concursul național de dans “Cupa STYLE DANCE 2016” – editia a XIII-a, unde trei perechi din cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul Piatra Neamț au fost finaliste.
La categoria  E 10-11 ani perechea Pascău Alesia (Sc.nr.3) și Codrin Raspopa (Sc.nr.3) a ocupat locul I după o execuție impecabilă a dansurilor.Perechea David Bianca Gabriela(Sc.nr.2)  și Poenaru David Codrin(Sc.nr.3)  au fost finaliști la categoria Open Basic 6-11 ani (8  dansuri) obținând locul al II-lea pe podium. Perechea  Caleap Anca (Sc.nr.2) și Tulbure Radu (Sc.nr.2) a participat la sectiune Hobby 12-15 ani și au reusit o nouă clasare în finală.
La concursul desfășurat  în Reghin  în aceeași data 15.10.2016, la “Cupa MIRONA” ediția a Xl-a, la  categoria Hobby  10-11 ani CDS Ceahlaul a fost reprezentat de perechea Bordei Cristian(Sc.nr.2) – Andronache Iulia (Sc.nr.2) care a obtinut  locul II după  ce au dansat sferturi, semifinală și finală.
La concursul organizat la Baia Sprie în data de 08.10.2016 “Cupa MARAMUREȘULUI”  perechea  Turtică Antonia(Sc.nr.2)  și Macovei Adrian(Sc.nr.2)  a urcat de trei ori pe podiu ocupand locul I la categoria Precompetitional 8-9 ani un dans, locul I la categoria Precompetitional 8-9 ani două dansuri și locul I la categoria Precompetitional 8-9 trei dansuri.
Același rezultat remarcabil de trei locuri I dar la categoria Precompetitional 10-11 ani a fost obținut de perechea Berbece Raluca(Sc.nr.2)  – Zaharia Alexandru(Sc.nr.3) la concursurile de  un dans, doua dansuri și trei dansuri.
Îi felicităm cu această ocazie pe sportivii noștrii  pentru rezultatele foarte bune obținute până acum,  care se datorează  muncii depuse cu maximă seriozitate în sala de antrenament precum și dorinței acestora de a se perfecționa. Le dorim multă sănătate, ambiție, curaj, noroc, multă putere de muncă, multe succese la următoarele competiții desfăşurate in toate zonele din țară și să continue linia rezultatelor deosebit de bune obținute până acum!”, a spus prof. Irina David.
Dansatorii de la Ceahlăul se pregătesc pentru noi competiții, care vor avea loc la Sibiu, Târgu Mureș, Iași, Baia Mare, București și Suceava. „Ne dorim să obținem rezultate foarte bune. Avem multe solicitari de înscrieri a copiilor la grupele de începatori drept urmare am format toamna aceasta noi grupe de inițiere în dans în cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlaul”, a precizat și prof. Ionuț David.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.