CLIPUL ANULUI! Hoţ de buzunare FILMAT CÂND FURĂ UN TELEFON DE 3000 LEI ÎN MICROBUZ!

Clipul de mai sus a fost făcut public de tvmneamt.ro, intr-un articol în care sunt şi detalii despre felul în care hotul de buzunare de 14 ani a actionat. Noutatea e data de imaginile in care se vede clar cum adolescentul de 14 ani baga mana in buzunarul in care fata avea telefonul exact in clipa cand aceasta urca in mijlocul de transport si folosea mana ca sa sprijine de partea din fata a masinii. Mana dreapta dezlipita de corp, buzunarul de pe acea parte rămas numai bun pentru a fi „operat” – ocazia ideala pe care hoúl nu a ratat-o.
Dacă ineditul e dat de filmare, fapta în sine e ceva obişnuit. Până or reuşi să facă ceva şi autorităţile, menţionăm că e de notorietate publică în Piatra Neamţ faptul că Staţia de autobuz din faţa spitalului este unul din cele două puncte de comanda utilizate de vreo 3 trupe de hoţi. Din fiecare echipă de acest gen fac parte câte 4-5 adulţi şi câte 1-2 minori. Minorii sunt cei care realizează efectiv furtul, în caz că sunt prinşi, cei până în 14 ani nu au răspundere penală iar cei între 14 şi 18 ani beneficiază din plin şi ei de clemenţa legii. Adulţii au rolul de filaj în zonă, de identificare a victimelor (persoane care pun portofele sau telefoane în buzunare sau genţi expuse), de mascare a operaţiunii (pe cât e posibil, interpunerea între mâna hoţului şi ochii curioşilor), de primire a obiectului furat, de evacuare a hoţului şi de blocare a cetăţenilor în caz că furtul a fost sesizat.
Tot adulţii sunt cei care în caz că „fraierul s-a înţepat” (victima a sesizat că este buzunărită) sunt cei care creează o diversiune (în general un scandal între ei sau între ei şi alte persoane) pentru ca autorul să poată fi extras în siguranţă.
Mii de oameni din Piatra Neamţ ştiu şi zonele în care acţionează aceştia şi toate aceste tehnici de operare. Poliţia se plânge, în general, de greutatea în a proba activitatea infracţională a adulţilor implicaţi. Oferim un pont: filmarea cu camere plasate la înălţime în Staţia de la spital. În doar câteva zile, cu siguranţă se va strânge material video şi pentru probatoriu şi pentru câteva filme documentare.

Detalii despre cazul de mai sus, AICI – VIDEO- FERIȚI-VĂ DE EL! HOȚ DE BUZUNARE MINOR, FILMAT ÎN MICROBUZ ÎN TIMP CE FURĂ TELEFONUL UNEI TINERE

D.V.

Comentarii Facebook

4 thoughts on “CLIPUL ANULUI! Hoţ de buzunare FILMAT CÂND FURĂ UN TELEFON DE 3000 LEI ÎN MICROBUZ!

  1. am sa va trimit si eu un video, cu unul dintre asa zisii „paznici” ai operatiunilor

  2. Problema e ca judecatorii nu vad un pericol public in asta, in schimb in cazuri mai putin grave sunt tare zelosi ! Politistii muncesc sa ii prinda si domnii magistrati cu mii de lei salariu le dau drumul.

  3. ”feriti-va de el”……doar intr-o tara bananiera, in curs de dezvoltare cetateanul se descurca ”cum poate”. Bai oameni buni, fortati mana legiuitorilor de a reglementa aberatiile din legile romanesti!!! Sau mai plastic, ”rupeti-le capu’ la infractori”… nu ” feriti-va de ei”…..incredibil !

  4. Cat timp politia municipiului si a judetului nu mai are decat grija soferilor … aceste evenimente neplacute vor avea loc . Vinovatii sunt cei de la Pol Locala !!! ( asa cred marii subofiteri intrati la „apelul bocancilor ” ) . ….. Despre ce vorbim ? Contribuim lunar la taxe si altele pentru : sistem sanitar , invatamant , militieni …. etc . Macar sa ne respecte ca oameni si cetateni .

Lasă un răspuns