Clinica GSM – toți banii înapoi dacă ești nemulțumit de calitatea reparației!

Ce faci când telefonul ți-e bolnav? Te duci cu el la specialist, la cel care tratează astfel de pacienți. Așa că am intrat, că tot eram în centrul orașului Piatra Neamț, la “medicii” de la Clinica GSM (vizavi de TT). Cu o ușoară temere, cu amintirea primului contact când, inițial, lucrurile nu funcționaseră perfect.

Prima surpriză plăcută: Pacientul smartphone îți este luat în primire la modul cel mai serios, inclusiv i se întocmește o fișă dedicată de service. Nici nu apuc să-mi revin din uluială și urmează alte surprize.

“Veți beneficia de garanția unică asigurată doar de Clinica GSM”, spune domnișoara de la front-office. Mă uit mirat și întreb ce e aia garanție unică.
“În intervalul de 3 luni vă asigurăm pentru sticla telefonului o garanție totală. Chiar dacă spargeți această sticlă, și produsul nou și manopera vor fi asigurate tot de noi, gratuit”
, spune angajata. Adică nu mai trăiești cu stresul de a nu zgârâia sticla de protecție. Nu e rău…

Aflu că aceeași garanție totală, tot de 3 luni, vizează și o posibilă reparație la mufa de încărcare care, de obicei, se defectează tot ca urmare a unei folosiri neatente…

Următoarea surpriză – și cred că asta e o premieră pentru Piatra Neamț – pe perioada reparației, Clinica GSM îți asigură un smartphone la schimb. Un Samsung! Adică la fel ca la service-urile de top de mașini unde primești o altă mașină cât îți lași autoturismul la reparat.

Surprizele nu aveau să se oprească aici și cea mai importantă avea să fie dezvăluită de Ciprian (managerul Clinica GSM) care a apărut de undeva din magazie, probabil atras de curiozitatea deja… jurnalistică a clientului.

“Cea mai importantă ofertă cu care venim în întâmpinarea clienților este cea pe care o putem numi <<14>>. 14 zile are clientul la dispoziție pentru a testa, suplimentar, orice reparație realizată la noi. Dacă în acest interval de timp are vreun motiv, oricare, oricât de mic, de nemulțumire, primește înapoi toți banii, fără să-i punem nicio întrebare, fără să fie obligat să ne dea vreo explicație” – spune Ciprian (manager Clinica GSM).

Între timp aflu că un alt obicei al firmei este oferirea unui premiu la fiecare calup de 1000 de clienți. Eu am ratat, dar deja statistica firmei se apropie de numărul de 10.000 de clienți. Iar premiul pregătit pregătit este un super-telefon, un Samsung S8.

Angajata de la Clinica GSM mă face atent că trebuie să mai semnez o hârtie, să iau telefonul la schimb. Un smartphone Samsung pe care să îl folosesc până când îmi este tratat telefonul meu.

Undeva într-un colț al spațiului din Piatra Neamț este afișat un document din care afli că firma funcționează din 2012, în august tocmai a împlinit 6 ani. Iar din ce mai povestisem cu Ciprian, îmi spunea că acum angajații acestei firme lucrează la punctele de lucru și din Piatra Neamț și din Iași. Adică mă aflam într-o firmă mică unde totuși cuvântul <<expansiune>> nu este un termen SF.

Plec din Clinica GSM cu un sentiment schimbat la 180 de grade față de prima întâlnire. Constat că da, o firmă poate crește sesizabil, nu doar ca business ci și la capitolul interacțiune și respect față de client. Chiar și la Piatra Neamț unde, în alte cazuri, parcă îți e jenă că ești client.

 

Daniel VINCA

P.S. – textul e scris de câteva zile. Îl public de abia acum, după ce “pacientul” s-a întors acasă și e ca nou. Și, oricum, am la dispoziție garanția <<14>>, ceva gen un fel de Casco… Și am cerut și clipul și cele 3 afișe pe care Ciprian le primise de la grafician fix când vorbea cu mine…

 

 

 

Lasă un răspuns