CL Piatra Neamț, vot pentru vânzarea clădirii Telegondolă de la Gară

Consilierii locali de Piatra Neamț au votat azi majoritar pentru schimbarea planului de reorganizare a societății Perla Invest, conform propunerii făcută de administratorul judiciar, principala noutate fiind intenția de valorificare (vânzare) a clădirii cunoscută drept Stația de plecare Telegondolă (de lângă Gară).

Vânzarea respectivei clădiri ar putea atrage doritori în condițiile în care, acum, multe din spațiile de acolo sunt deja ocupate de chiriași, deci, practic, este vorba de un bun care produce venituri.

Valoare de piață la care ar urma să fie valorificat este de 1.379.000 Euro. „Sumele provenite din valorificare să acopere integral creanțele garantate, precum și cele chirografare prevăzute prin Plan, iar în cazul în care va mai exista disponibil, vor fi achitate parțial creanțe prevăzute în afara planului.”, se spune în planul de reorganizare.

Într-o declarație publică făcută acum câteva zile, primarul Andrei Carabelea a punctat că respectiva tranzacție ar acoperi creanțele existente și că, în acest fel, ar fi salvat terenul pe care se află Baza Hipică.

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.