CL Piatra Neamț a votat ca reprezentantul său în ADI Aqua Neamț să voteze pentru ieșirea Romanului!

Veste proastă pentru sinecuriștii din birourile de la Apaserv și de la ADI Aqua Neamț: Consiliul Local Piatra Neamț a votat mai devreme mandat special pentru reprezentantul comunității pietrene să voteze cu DA pentru ieșirea Municipiului Roman din această Asociație.
Este unul din pașii pe care Romanul îl face pentru a lua apa potabilă de la firma ieșeană de profil și a scăpa astfel de serviciile proaste și prețurile mari oferite de compania din Neamț condusă acum de doi pensionari PSD (Păcală și PSD).
Pentru acest mandat special de la Piatra Neamț, votul a fost unul majoritar, votând pentru doar consilierii locali PNL-PMP. Reprezentanții PSD au votat împotrivă și doi dintre ei au și luat cuvântul. Marghidan a invocat tardivitatea cu care a ajuns la aleșii locali un punct de vedere de la Apaserv dar s-a dovedit că de data asta problema a fost… tot la PSD. Consilierul local Mihalcea – membru în AGA Apaserv – a spus că el a solicitat acel punct de vedere Apaserv (ADI AQUA NEAMȚ nu s-a gândit la așa ceva) și că l-a primit azi și l-a transmis tot azi.
Cei de la PSD au invocat și faptul că mutarea Romanului spre furnizorul de la Roman ar putea crea numeroase probleme în județ, inclusiv de natură economică.
Greu de judecat o astfel de abordare, în condițiile în care trebuie puse în balanță serviciile proaste și scumpe oferite de Apaserv și banii încasați (care, obligatoriu, vor scădea) care merg într-un aparat birocratic tip clientelă de partid, și la Apaserv și la ADI AQUA Neamț. Iar simplul fapt că după rejectarea lui Angheluță din funcția de director acum Apaserv este condusă de doi directori pensionari, de la PSD, spune destule…

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns