Ciurea de la OPC: cu un picior pe schimbarea din funcţie, cu celălalt – în concediul de tătic

ciurea

Şefia OPC Neamţ este în… ceaţă. Deşi toată lumea că directorul instituţiei este (încă!) Vlad Ciurea, faptul că acesta ar fi în concediu dar şi informaţiile vehiculate în ultimul timp, lasă loc la diverse interpretări şi informaţii vehiculate, inclusiv la zvonuri referitoare la iminenta sa schimbare.

REMEMBER: La numirea sa în funcţie, în data de 3 iunie 2013, Vlad Ciurea avea gânduri mari. „Sunt emoţionat şi mândru în acelaşi timp iar intenţiile mele sunt pe măsura tuturor celor care se adresează acestor instituţii. Sunt ferm convins că voi colabora bine cu ceilalţi comisari astfel încât instituţia să meargă pe un trend ascendent” (declaraţie la investirea în funcţie).

Din păcate însă pentru cariera lui, tot pe surse (pentru că informaţiile din această instituţie ajung foarte greu la opinia publică), în ultima săptămână au fost vehiculate diverse informaţii. Ba că la OPC Neamţ ar fi venit o comisie de control din Bucureşti sau că în această perioadă, directorul Ciurea, ca o gazdă impecabilă, şi-a luat câteva zile libere. Mai nou, ca un fel de cireaşă pe tortul OPC, directorul Ciurea – care este şi proaspăt tătic – se pregăteşte să intre într-un legal şi meritat concediu de tătic. Dacă schimbarea din funcţie nu se produce înainte de intrarea în “concediul de tătic”, la OPC Neamţ s-ar repeat, în fond, istoria de acum câţiva ani de la CJAS Neamţ, unde nu a putut intra pe post un nou director pentru că titularul s-a îmbolnăvit brusc şi grav şi a intrat în concediul medical. La CJAS Neamţ, concediul medical a fost de vreun an, în timp ce concediul de tătic al lui Ciurea poate fi de 2 ani.

 

vesteanet

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns