Ciucă premier, guvernare USL 2 cu șustă!

Generalul rezervist Nicolae Ciucă este noua propunere de premier cu care PNL se prezintă la Cotroceni pentru consultări.
Iar una din ipotezele tot mai vehiculate este guvern minoritar PNL-UDMR cu sprijin PSD.
PSD nu ar numi miniștri, dar drept garanție a noii coabitări politice, Marcel Ciolacu ar urma să primească funcția de președinte al Camerei Deputaților. Șefia Senatului ar urma să fie primită de Florin Cîțu, drept compensare că iese din jocurile pentru un nou mandat de premier.

Surse apropiate de PNL spun că varianta cu Ciucă (care a mai fost premier interimar la un moment dat, când a fost demis Guvernul Orban) a venit, de fapt, ca mutare în plic de la Klauss Iohannis care ar fi realizat că nu mai poate (nu mai vrea) să-l susțină pe Florin Cîțu pe care toate partidele anunțaseră că nu-l susțin (cu excepția UDMR).

D.V.

One thought on “Ciucă premier, guvernare USL 2 cu șustă!

  1. Deci,acum vom avea 2 partide ANTIREFORMA la guvernare:PNL si PSD.

    Nu se va mai face nici macar de ochii lumii vreo REFORMA in aceasta tara.Asta a si fost de altfel scopul de la inceput.

    Totul a fost o diversiune si un circ pentru a scoate acest partid USR de la guvernare..

    Scoaterea USR-ului care le era ca un ghimpe a rezolvat”problemele”celor 2 partide vizavi de controlul Justitiei si cheltuirea iresponsabila a banilor publici,vezi PNDL3.

    Romanica va ramane un stat mafioto securist ca si pana acum cu aceleasi pensii speciale si de serviciu halucinante,acelasi jaf si aceleasi hotii, care vor ingropa definitiv aceasta tara.

Lasă un răspuns