City-managerul de la Tîrgu Neamţ face concurenţă cameramanilor

Glumind, am putea spune că dacă o ţine în acest ritm, Geanina Fedeleş îşi poate adăuga cât de curând, în teancul de calificări şi pe cea de operator de imagine.

Fotografia de mai sus a fost realizată la conferinţa de presă de acum 2 zile dedicată Festivalului Medieval din Tîrgu Neamţ. Deşi, ca om implicat direct în organizarea acţiunii (alături de primarul Daniel Harpa şi de regizorul Daniel Pancu), Geanina Fedeleş (denumirea oficială a funcţiei „administrator public”) ar fi trebuit să fie la masa la care se aflau organizatorii şi partenerii, aceasta a preferat să stea în linie cu cameramanii şi să filmeze cu telefonul mobil întreaga conferinţă de presă.

Iar pentru o filmare de amator, cu telefonul mobil, rezultatul a fost mai mult decât mulţumitor, dovadă faptul că şi Vestea a utilizat respectiva filmare (vezi AICI – Regizorul Pancu: „Festivalul Medieval de la Târgu Neamț nu este unul de duzină!”).

Mai jos, fotografia din care Geanina Fedeleş lipseşte tocmai pentru că era în plin proces de REC:

Fedeleş este administrator delegat de anul trecut, după ce fostul titular al funcţiei, Vasile Apopei a fost ales viceprimar. Până la acel moment, actualul administrator delegat lucrase tot în Primăria Tîrgu Neamţ, ca purtător de cuvânt, detaliu care explică preocuparea acesteia şi pentru o promovare eficientă a acţiunilor Primăriei.

D.V.

 

Lasă un răspuns