Cîțu doarme în noaptea asta în hotel la Piatra Neamț! Orban ajunge mâine dimineață…

Premierul Florin Cîțu doarme în această noapte într-un hotel din Piatra Neamț (cel mai scump, 4 stele, nu-i spunem numele ca să nu facem reclamă mascată).
Premierul a venit la Neamț, unde mâine de la 10.30 este ședința de alegeri de la PNL Neamț, din alt județ, unde a participat la un eveniment similar.
În această seară, undeva pe la orele 19-20, premierul a avut mai multe întâlniri în același hotel, ba cu primarii PNL din Neamț, ba cu oameni de afaceri…
La ședința de mâine de alegeri (la care, față de alte județe, presa nu a fost invitată), este așteptat să participe și Ludovic Orban care, după cum spun sursele Vestea, va ajunge dimineață la Piatra Neamț.

Principala bătălie se dă între prefectul George Lazăr și deputatul Laurențiu Leoreanu pentru funcția de președinte PNL Neamț. Disputa este interesantă și pentru cele două funcții de vicepreședinți pentru care concurează senatorul Eugen Țapu, primarul de Piatra Neamț (Andrei Carabelea, cel cu Regulamentul absolut halucinant, prin care amenzile pot fi plătite online dar apoi trebuie dusă dovada scrisă la Primărie sau la Poliția Locală), primarul de Roman, Leonard Achiriloaie și consilierul județean Florin Hopșa.

V.N.

Lasă un răspuns