Circ total la Roman, cu INCOMPATIBILUL Micu în prim plan: „Este limpede că sunt singurul care pot candida și câștiga!”

Dramoleta candidaturii PNL pentru funcția de primar la Roman continuă, de data asta ieșind singur-singurel la rampă fostul primar Lucian Micu (recent demis prin ordin al prefectului pentru incompatibilitate). Fără a avea în spate un anunț al organizației PNL Neamț sau măcar al PNL Roman (condusă de deputatul Laurențiu Leoreanu), Micu se autopropune el peste această candidatură care ar umple de ridicol echipa liberală.

<<Momentul alegerilor se aproprie rapid, dar deciziile se iau greu. Este clar pentru toți cei care urmăresc acest subiect că eu sunt un om de echipă și am și ales, fără a clipi, să fac un pas în lateral pentru ca orașul să fie condus de o persoană responsabilă și care știe administrație, bineîneles și cu sprijinul meu. Nu a fost să fie, iar decizia nu mi-a aparținut. Nu știu cine va fi ales, iar, candidatul potrivit. Și înainte m-am considerat potrivit, dar acum este limpede că sunt singurul care pot candida, câștiga și, în mod firesc, duce proiectele echipei la bun final.
Romanul merită ca astăzi să știe decizia mea pentru viitor. Ține de respect și bun simț, pentru sine, pentru ceilalți, pentru munca din ultimii trei ani și care trebuie continuată cu aceeași seriozitate!>>, spune Micu.

Prin mesajul de mai sus, ex-primarul incompatibil arată încă o dată că nu dă doi bani pe Justiția Română (care a confirmat prin decizia definitivă și irevocabilă a ICCJ că trebuie să plece din funcție și că 3 ani nu mai poate ocupa demnități publice), că el crede că membrii BEL (Biroului Electoral Local) în frunte cu judecătorul ce va fi desemnat să îl conducă și-ar permite să facă la fel și să îi accepte o candidatură nelegală. De s-ar întâmpla așa minunăție, PNL tot nu ar scăpa de un circ inutil pentru că ar urma, cu certitudine, contestații depuse și de partide și de voci din societatea civilă.

Dovedind parcă faptul că nu există limite ale ridicolului când e vorba de lupta pentru Putere (a se citi „ciolan”), Lucian Micu a postat mesajul de mai sus la nicio zi după ce spunea că el nu mai poate candida și de asta îl susține din toate puterile pe Leoreanu pentru respectiva candidatură.
Trăgând linie: ieri Micu recunoștea că nu mai poate candida, azi spune că poate candida. Adică, un personaj excelent pentru scrierile lui Caragiale!

Daniel VINCA
sursa foto: facebook, Lucian Micu

Comentarii Facebook

One thought on “Circ total la Roman, cu INCOMPATIBILUL Micu în prim plan: „Este limpede că sunt singurul care pot candida și câștiga!”

  1. Altul prea-plin de el…”numai eu pot, fac, dreg”…imi aminteste de Pinalty 😁😁😁 … care a ajuns la Bacau la „all inclusive”🤭🤭🤭

Lasă un răspuns