Circ! Pupila lui Voiculescu zice că „renunţ la SPP” / Prezindenţiale 2019


Prezidenţiale 2019 este o categorie de ştiri din Vestea unde veţi găsi informaţii legate de alegerile din acest an pentru funcţia de preşedinte al României, cu accent pe activitatea şi mesajele partidelor şi politicienilor din Neamţ.
Tot în această categorie vor fi publicate şi mesajele de campanie electorală, marcate corespunzător.


Ramona Ioana Bruynseels, primul pas împotriva privilegiilor: „renunț la SPP” – acesta este titlul unui comunicat remis de PPUSL (partidul lui Dan Voiculescu). }n traducere liberă, partidul-breloc al controversatului Voiculescu dă un mesaj pretins wow ca s[ mai c\;tige c\teva voturi pentru candidatul-breloc al aceulia;i Voiculescu.

<<Candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) propus la Președinția României, Ramona Ioana Bruynseels, a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că dorește să renunțe la Serviciile de Protecție și Pază (SPP) oferite candidaților la prezidențiale.
„Acest lucru reprezintă un pas concret în lupta împotriva privilegiilor. Îi invit și pe ceilalți candidați care nu sunt independenți de privilegii să facă la fel”, transmite pe pagina sa de socializare prima femeie înscrisă în cursa pentru Cotroceni>>, acesta este comunicatul care er trebui să o pună în valoare pe candidata cu replici de analfabet funcţional.

Reamintim că aceasta Ioana Bruynseels s-a făcut remarcată până acum prin celebra declaraţie în definea Rusia ca „partener al României în NATO”.

Acelaşi partid anunţa cu surle şi trâmbiţe în primăvară – inclusiv la Piatra Neamţ – cum va avea liste pentru alegerile europarlamentare în fruntea cărora va fi celebra Maria Grapini. Ba chiar Popescu Piedone bătea cu pumnul în masă şi punea pariuri (neonorate) cum partiduleţul respectiv va obţine peste 5 la sută. Asta în precampanie pentru că apoi partiduleţul nu a mai candidat pe liste proprii iar Grapini a ajuns europarlamentar… pe listele PSD.

D.V.

Lasă un răspuns